Colectia de haine pentru femei Meghan Markle

Meghan Markle a surprins pe toată lumea cu rochia sa de mireasă. Rochia de mireasă a lui Megan nu a fost una de poveste, ci una simplă şi frumoasă, care scoate în evidenţă independenţa miresei dar care a starnit un adevarat trend si a influentat puternic moda rochiilord e mireasa. Toata lumea a copiat-o pe Megan, voalul, rochia, lipsa machiajului, au devenit rapid sursa de inspirtatie si trend. De curand, ducesa a lansat Colectia de haine pentru femei Meghan Markle.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Colectia de haine pentru femei Meghan Markle

Colectia de haine pentru femei Meghan Markle

Brides.com Colectia de haine pentru femei Meghan Markle

Ducesa de Sussex Meghan Markle şi-a lansat  conform ziarului Adevarul linia vestimentară, o colecţie-capsulă de haine de care va beneficia Smart Works, o organizaţie caritabilă care ajută femeile fara job să revină în câmpul muncii. Meghan Markle şi-a lansat colecţia de haine „Smart Set“, pe care a creat-o în scop caritabil. Ducesa a prezentat în cadrul evenimentului  cinci articole vestimentare din colecţia-capsulă, beneficiar va fi  Smart Works, o organizaţie caritabilă care ajută femeile să revină în câmpul muncii, scrie Daily Mail.    La evenimentul de lansare, Ducesa a purtat o ţinută formată din articole care fac parte chiar din colecţia ei, a îmbrăcat o cămaşă albă şi pantaloni negri,  accesorizand o curea subţire maro şi o pereche de pantofi stiletto cu toc, din catifea, aceeaşi nuanţă.   „Odată cu mutarea mea în Regatul Unit, a fost extrem de important pentru mine să fac cunoştinţă cu comunităţile şi organizaţiile pentru a face muncă în beneficiul lor şi pentru a încerca să fac tot ce pot pentru a ajuta“, a declarat Ducesa Meghan.

Colectia de haine pentru femei Meghan Markle

Colectia de haine pentru femei Meghan Markle

Colectia de haine pentru femei Meghan Markle

Astazi,  12 septembrie, Marks & Spencer şi John Lewis, doi dintre cei patru mari parteneri ai campaniei care fac parte din proiect au pus la vânzare două dintre cele cinci piese ale colecţiei.   Pe site-ul Marks & Spencer se află deja la vânzare, costand doar 21,7 euro, o rochie disponibilă în trei nuanţe respectiv negru, albastru şi roz , denumită „Crepe Shift Dress“.John Lewis vinde deasemenea din colectia capssula o geantă „Smart Set“, la preţul de 121 de euro, aceasta poate fi cumpărată în varianta maro sau în cea neagră. Brand-ul britanic Jigsaw a scos la vânzare un sacou disponibil în variantele negru şi bleumarin închis, acesta costa 222 de euro, fiind denumit „Paris one button jacket“, şi o pereche de pantaloni slim, asemanatori cu  cei pe care i-a purtat Meghan la eveniment, costand 134 de euro şi care se regăsesc în aceleaşi nuanţe, sub denumirea „Paris slim fit tapered trouser“.

Al cincilea articol vestimentar din colecţia-capsulă este o cămaşă bărbăteascăsi  costă 139 de euro, a fost creată de Meghan în colaborare cu prietena ei  Micha Nonoo.„Când ajungi într-un spaţiu al Smart Works, găseşti multe haine, genţi şi pantofi. Fără îndoială, uneori este o combinaţie de dimensiuni şi culori incompatibile. Pentru a remedia asta, am discutat cu Marks & Spencer, John Lewis and Partners, Jigsaw şi cu prietena mea Mischa Nonoo, designer, dacă pot crea o linie de haine de lucru pentru femei“, a declarat Meghan Markle în urmă cu ceva vreme.   Acest proiect este destinat femeilor care provin din medii defavorizate. Organizaţia le ajută să se pregătească pentru interviuri la locuri de muncă. Mai multe detalii vor fi anunţate în toamnă.      „Este o reţea prin care femeile sprijină alte femei în ţelurile lor profesionale. Nu se rezumă la a-ţi dona hainele şi a vedea unde ajung. Este vorba despre a face parte din poveştile noastre de succes, ca femei. Pentru fiecare piesă cumpărată de un client, una este donată pentru caritate. Acest lucru nu doar că ne permite să facem parte din poveştile altora, ci ne aminteşte că suntem în asta împreună“, declara Meghan Markle. Meghan Markle nu este la prima incercare in industraia modei, a deţinut propria linie vestimentară împreună cu firma canadiană Reitmans, pe vremea cand era actrita, este cunoscuta drept fashionista , ea a petrecut mai multe luni lucrând cu redactorul-şef al British Vogue, Edward Enninful, pentru numărul din septembrie al publicaţiei proiect in care a ales 15 femei pe care le consideră „forţe pentru schimbare“, precum prim-ministrul neozeelandez Jacinda Arden, pugilista Ramla Ali şi actriţa Salma Hayek Pinault, scriitoarea Chimamanda Ngozi Adichie, prim-balerina Royal Ballet Francesca Hayward şi modelul Adut Akech, fostă refugiată.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Speram sa va inspire, colectia creata de Ducesa, dar si gestul caritabil.

Colectia de haine pentru femei Meghan Markle

Colectia de haine pentru femei Meghan Markle

Despre autor

C. Alina

Leave a Comment