Cocktailuri cu vin la nunta

Vin. Cocktailuri. Mai trebuie sa spunem ceva?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Sa gasesti varianta potrivita de meniu pentru barul de la nunta poate fi o adevarata provocare. Va trebui sa ai in vedere preferintele majoritatii invitatilor, incadrarea intr-un buget si crearea unui bar de vinuri cu o serie de cocktailuri- semnatura, toate bazate pe un singur ingredient si variatiile sale: vin.

Intre vin rosu efervescent si punch cu sampanie, aceste cocktailuri cu vin pot fi exact nota aparte pe care vrei sa o incorporezi in nunta ta!

Pe langa faptul ca intreg evenimentul va capata o nota rafinata si mult mai interesanta decat o serie de bauturi alcoolice puse la dispozitie, servirea cocktailurilor cu vin la nunta voastra poate aduce cu sine cateva beneficii in plus!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

1. Servire rapida

Spre deosebire de cocktailurile clasice, care includ minimul 4 ingrediente, cocktailurile cu vin fac munca barmanilor mai usoara: mixarea catorva ingrediente si gata!

Vin prelucrat de bartender

Sursa foto: Pinterest

Fara mixer, fara blender, fara alte accesorii! Unde mai pui ca invitatii vostri nu vor sta prea mult la coada, avand in vedere ca servirea se va face rapid!

2. Invitati relaxati

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Nu mai este un secret pentru nimeni ca majoritatea vin la nunta pentru o distractie pe cinste. Majoritatea profita de aceasta ocazie pentru a consuma cantitati mai mari de alcool decat in mod normal. Oferindu-le un wine bar ai musafiri relaxati si zambitori, fara momente jenante sau discutii de cuplu care sa iti ruineze seara cea mare.

3.Preferat de el si ea

vin, cocktail de prosecco

Sursa foto: Pinterest

 

Daca in cazul bauturilor alcoolice de tipul tariei fanii declarati sunt barbatii, ei bine, in cazul vinului avem egalitate in numar de voturi! Atat femeiele cat si barbatii apreciaza un vin bun, rece. Faptul ca vinul are variatii: rosu, alb, rose, lambrusco, prosecco, spumant si sampanie, este usor sa te mulezi pe gusturile tuturor invitatilor, dar si sexelor!

4. Cocktailuri

Nu trebuie sa te multumesti doar cu diferite tipuri de vin la nunta voastra! Poti stabili, impreuna cu barmanii, o serie de aparte cocktailuri cu vin.


vin, cocktail de prosecco
Sursa foto: Pinterest

Masline, grapefruit, menta, pepene, lamaie, portocala si alte variante de fructe pot fi combinate cu diferite tipuri de vin pentru a desavarsi cocktailurile!

Ramane doar sa contactezi cei mai reputati producatori de vin.

Da, ai inteles bine! Daca orice alta bautura o vei cumpara printr-un distribuitor, in cazul vinului lucrurile stau mult mai avantajos din punct de vedere al bugetului: achizionandu-l de la producator, pretul va fi mai mic decat in cazul unui intermediar. Unde mai pui ca in cazul unui producator vei putea degusta de la sursa aromele pe care le vei servi invitatilor!

Despre autor

Pricop Alexandra

Adauga un comentariu

Leave a Comment