Cocktail-uri pentru nunta ta de toamnă

Se apropie din nou acea perioadă a anului – frunzele încep să își schimbe culoarea, aerul începe, încetul cu încetul, să ne înțepe fețele și este momentul să scoatem la iveală aromele speciale de toamnă (mere! scorțișoară!) în dulciuri, cafea, dar și în băuturile alcoolice! În timp ce pui la loc în dulap rochiile mini de vară și îți scoți puloverele de la naftalină, aruncă un ochi peste această listă cu cele mai bune cocktail-uri pentru nunta ta de toamnă.

Dacă te căsătorești toamna, ar fi frumos să incluzi câteva culori, mirosuri și tradiții specifice acestui anotimp în decorul și în meniul pe care îl alegi. Iar băuturile nu fac opinie separată! Cocktail-urile de toamnă sunt foarte aromate: gândește-te la rom în combinație cu mere dulci, bourbon aromat cu nucșoară și vanilie sau ceai condimentat.

Dacă preferi ceva mai light, întoarce-ți atenția către Prosecco și băuturi cu aromă de ghimbir, pere sau salvie. De asemenea, nu poți să greșești cu aroma de rozmarin într-o gamă largă de cocktail-uri, de la clasicul gin cu suc de lămâie și până la băuturile mai elaborate. Și cum se apropie și iarna, citricele precum portocala și lămâia pot fi un condiment gustos atât în cocktail-urile reci, cât și în combinațiile calde de băuturi.

Alege dintre aromele anotimpului pentru niște cocktail-uri speciale pentru invitații tăi. Iată mai jos cocktail-urile noastre preferate pentru nunta ta de toamnă.

Coktail-uri pentru nunta ta de toamnă

  1. Cidru și rom

Combină cidru de mere, rom, bere cu ghimbir și sucul de la o jumătate de lămâie într-un pahar și amestecă. Servește-l cu gheață și cu o felie de lămâie alături.

  1. Dovleac și sirop de arțar

Ingredientele sunt următoarele: rom, bourbon, sirop de arțar, un albuș, piure de dovleac și frișcă. Amestecă-le și servește cu gheață!

Cocktail-uri pentru nunta ta de toamnă

Sursă: Pinterest

  1. Ruffino Jack of Spades

Ingredientele sunt următoarele: Prosecco, coniac, suc de lămâie, cidru de mere și sirop de miere (miere subțiată cu apă). Servește-l cu gheață și cu o felie de măr alături.

Cocktail-uri pentru nunta ta de toamnă

Sursă: Mom 4 Real

  1. Bourbon și mere

Amestecă bourbon, Aperol, suc de lămâie, miere și sirop de arțar. Servește-l cu gheață și cu o felie de măr alături.

Cocktail-uri pentru nunta ta de toamnă

Sursă: Brooklyn Crafted

  1. Mere și ghimbir

Pentru acest cocktail, ai nevoie de whiskey Crown Royal Regal Apple, sirop de arțar, suc de lămâie și bere cu ghimbir.

Cocktail-uri pentru nunta ta de toamnă

Sursă: Best Life

  1. Sun Ra

Amestecă Cachaca Novo Fogo Silver, rom Zaya, sirop de rozmarin și suc de lămâie. Adaugă gheață și decorează cocktail-ul cu o rămurică de rozmarin.

Cocktail-uri pentru nunta ta de toamnă

Sursă: Southern FATTY

  1. Punch cu Bourbon și lapte

Pentru acest cocktail dulce, ai nevoie de frișcă, lapte, bourbon, zahăr, vanilie și nucșoară. Într-un bol de metal cu gheață, amestecă zahărul, frișca, laptele și bourbonul. Adaugă vanilia și lasă la frigider. Scoate bolul din când în când și mai amestecă. După 30 de minute, băutura poate fi servită, cu puțină nucșoară pe deasupra.

Cocktail-uri pentru nunta ta de toamnă

Sursă: The Daily Meal

  1. Cocktail cu rom și cafea

Ai nevoie de rom, cafea rece, sirop Orgeat (făcut din migdale, zahăr și apă de trandafiri) și înghețată de vanilie. Ce poate fi mai gustos de atât?

Aruncă o privire și peste cele mai bune cocktail-uri pe bază de vin pe care le poți servi la nunta ta.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

1 Comentariu

  • […] Toamna este campioana en-titre a romantismului și nu este de mirare că multe cupluri aleg să își organizeze nunta în perioada septembrie-noiembrie. Pe lângă decorul natural în tonuri seducătoare, o nuntă de toamnă înseamnă rochii de mireasă extravagante, nenumărate opțiuni pentru machiaj și coafură, precum și costuri reduse în organizarea evenimentului. Iată câteva idei superbe pentru o nuntă de toamnă în armonie cu natura, conform vera-sposa.ro. […]

Leave a Comment