Cocktail bar la nunta

Cocktail bar la nunta? De ce nu? In zilele noastre sunt foarte multi miri care opteaza pentru aceasta varianta. Insa, daca alegi asta, trebuie sa stii anumite informatii astfel incat sa stii ca la final iei cea mai buna decizie. Asadar, iata ce trebuie sa stie viitorii miri in legatura cu un cocktail bar. Dupa aceea, voi veti sti care este cea mai buna solutie in cazul evenimentului vostru.

Cocktail bar la nunta

Este foarte important sa gasiti un barman potrivit care sa puna la dispozitia invitatilor cat mai multe variante, cat mai multe optiuni. Din fericire, internetul va va ajuta foarte mult in acest sens. Tot ce trebuie sa faceti este sa nu va limitati cautarile. Analizati cat mai multe oferte, ganditi-va la invitatii pe care ii veti avea, poate le cunoasteti gusturile in materie de cocktailuri.

Cocktail bar la nunta

Wedding Cocktail Bars

Este important sa fiti foarte atenti la anumite detalii. Un exemplu in acest sens ar fi urmatorul: ar fi bine daca nu ati plati barmanul pe ora, deoarece la final veti ajunge la concluzia ca ati cheltuit foarte multi bani in acest sens. De asemenea, este bine ca acesta sa vina cu cat mai multe optiuni pe care sa le puna la dispozitia invitatilor. Este bine sa discutati cu barmanul pentru a afla care este numarul de cocktailuri pe care il poate pregati, avand in vedere pretul cerut. De asemenea, trebuie sa mai stiti ca un barman profesionist cunoaste numeroase metode prin care se poate prepara un cocktail.

In ceea ce priveste numarul de cocktailuri de la nunta, ati putea stabili ca va fi unul nelimitat, ori stabiliti inca de la inceput cam care este limita. Plus ca avand optiunea de a consuma oricate cocktailuri doresc, poate unii invitati vor avea tendinta de a intrece masura, ceea ce nu este deloc in regula.

Important este sa aflati inca de la inceput daca barmanul este liber in seara in care va avea loc petrecerea de nunta. Nu aveti nevoie de surprize neplacute, nu trebuie sa stati cu teama ca poate acesta nu poate participa la nunta voatsra. De asemenea, cand discutati cu barmanul trebuie sa stiti ca el va veni cu tot ceea ce ii trebuie pentru a face cocktailurile. Nu trebuie sa va ceara voua sa aduceti totul.

Stabiliti inca de la inceput peturile, care sunt serviciile si produsele ce intra in suma respectiva, astfel incat la final sa fiti si voi multumiti, dar si barmanul cu care veti colabora. Daca va veti pune de acord in aceste privinte, atunci totul va decurge bine si va veni de la sine.

Cocktail bar la nunta

Wedding Cocktail Bars

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Daca urmeaza sa te casatoresti si inca nu ai gasit un videograf pentru eveniment, iar clipurile de pe site ti-au atras atentia, nu ezita sa ne contactezi pentru a afla cat mai multe detalii. Gasesti pe site datele noastre de contact. Iti stam la dispozitie pentru a-ti raspunde la orice intrebare si pentru a clarifica orice nelamurire ai avea.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment