Coafuri pentru o nuntă de toamnă

Toată lumea se gândește la rochia de mireasă. Desigur, rochia este vedeta show-ului în ziua cea mare și asta nu o să se schimbe niciodată. Însă după ce ți-ai ales ținuta, următoarea întrebare, care trebuie să vină foarte repede, este următoarea: cum îți faci părul? Poate că te-ai obișnuit să vezi mirese cu părul prins în coc, căci se pare că aceasta este coafura preferată de ele, însă sunt atâtea stiluri de explorat! În acest articol, am ales pentru tine cele mai frumoase coafuri pentru o nuntă de toamnă.

teilor.ro

Coafura ta este la fel de importantă ca rochia. Gata, am spus-o! Iar lucrul fain este că nu există reguli în ceea ce privește coafura miresei. Bineînțeles, poți alege un coc clasic, dar cu un twist modern: o împletitură interesantă, de exemplu, dar nu numai. Aceste stiluri nu vor ieși niciodată din trend. Dar sunt binevenite și buclele relaxate în cascadă, care îți mângâie umerii, precum și tunsorile scurte și funky.

Așadar, ce moment este mai bun decât acesta să vedem care e părerea stiliștilor de la Hollywood despre coafurile de nuntă din toamna aceasta? Să purcedem!

Coafuri pentru o nuntă de toamnă

Coafuri pentru o nuntă de toamnă

Sursă: Style Noted

  1. Bucle retro

Directorul artistic al filmului Matrix, Nick Stenson, recomandă această coafură clasică, dar foarte romantică, pentru nunțile din această toamnă. Acest stil este potrivit și pentru părul scurt, oferind miresei care îl va purta un aer retro, asemănător anilor 50, făcuți celebri în calendarul stilului de către frumoasele Hollywood-ului, precum Marilyn Monroe. Nick Stenson recomandă să folosiți și un accesoriu de păr cu această coafură, eventual unul vintage. Rochia lui preferată pentru acest stil este o rochie fără bretele și spune că această coafură este potrivită mai ales pentru miresele care nu vor să poarte voal.

teilor.ro

Coafuri pentru o nuntă de toamnă

Sursă: Pinterest

  1. Stilul clasic și răvășit

Alysa Pace, de la Salonul Bomane din Beverly Hills, spune că cel mai popular trend al sezonului este coafura răvășită, fie că este vorba de bucle clasice, împletituri sau stiluri ca cel din fotografie, unde numai jumătate din păr este prins.

Coafuri pentru o nuntă de toamnă

Sursă: Full Dose

  1. Coadă împletită într-o parte

Cozile împletite sunt un look frumos, elegant și potrivit pentru orice tip de rochie. Poți de asemenea să le împodobești cu mărgele sau flori, pentru un vibe romantic. Stiliștii au observat că majoritatea look-urilor la modă din acest sezon au și o împletitură, spune Pace. Nu te teme să încerci împletituri mai ciudate – acestea cu siguranță vor atrage toate privirile!

Aruncă o privire și peste aceste împletituri pentru coafura miresei.

Coafuri pentru o nuntă de toamnă

Sursă: Latest Hairstyles

  1. Anii 20

Alysa Pace declară că look-ul ei preferat pentru miresele cu părul scurt este acest stil simplu, dar elegant, caracteristic Hollywood-ului anilor 20. Iată aici și alte coafuri pentru miresele cu părul scurt.

teilor.ro

Coafuri pentru o nuntă de toamnă

Sursă: The Right Hairstyles

  1. Coadă de cal

Se pare că acesta este look-ul preferat al Alysei Pace pentru părul lung. Look-ul acesta este unul relaxat, cu multă textură, dar îți oferă în continuare un aer rafinat. Aceasta este una dintre cele mai frumoase coafuri pentru o nuntă de toamnă, pentru că este sexy, versatilă și potrivită pentru vremea imprevizibilă. Un alt bonus este acela că, dacă te plictisești la petrecere, poți transforma ușor coada de cal într-un coc.

Coafuri pentru o nuntă de toamnă

Sursă: Pinterest

  1. Bucle și sclipici

Pentru mireasa care și-a plănuit nunta încă de când era de-o șchioapă, ea trebuie neapărat să opteze pentru coafura perfectă, elegantă, clasică și cu un accesoriu strălucitor care să ia ochii. De asemenea, îți poți prinde părul într-o coadă de cal, ca mai sus, pe care să o accesorizezi astfel. Bentițele, voalurile care acoperă chipul și pălăriile sunt alte sugestii de luat în considerare.

Iată și sugestiile noastre de coronițe de flori pentru coafura de mireasă.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

1 Comentariu

Leave a Comment