Coafura miresei de-a lungul timpului

De-a lungul timpului s-au schimbat multe lucruri in ceea ce priveste nunta. Si, in timp ce unele obiceiuri si traditii au ramas la fel, sau poate s-a renuntat la ele, sunt anumite lucruri diferite. Dovada clara a faptului ca moda s-a schimbat in cazul nuntilor. Rochiile sunt diferite acum, fata de cum erau in trecut, la fel si coafurile mireselor si multe alte lucruri. Sa vedem despre ce este vorba.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Coafura miresei in ultimii o suta de ani

Daca urmeaza sa te casatoresti si inca nu stii care este coafura care ti se potriveste, nu intra in panica. Mai ai timp sa iei o decizie. Important este sa nu te grabesti, astfel incat la final sa fii sigura ca ai luat cea mai buna decizie.

Mai jos vei gasi un clip video in care sunt prezentate pe scurt coafurile mireselor de-a lungul timpului. Mai exact, apar coafurile din ultimii o suta de ani. Asa ca te poti inspira de acolo. Fiecare coafura pune in valoare frumusetea naturala a miresei. Desigur, in functie de coafura iti alegi si stilul rochiei sau invers. Vei tine cont de rochie in momemtul in care iti alegi coafura.

Coafura miresei de-a lungul timpului

DsCovered

In fiecare perioada, coafura miresei a fost caracterizata de anumite lucruri. Dupa cum vei vedea in clipul de mai jos, fiecare coafura are anumite trasaturi care nu se gasesc la celelalte. Desigur, asta nu inseamna ca tu trebuie sa te incadrezi in anumite tipare sau trebuie sa te supui unor reguli in care nu crezi. La final, decizia iti apartine. Daca simti ca ai nevoie de o coafura aparte, care sa te reprezinte, atunci nu trebuie sa dai inapoi numai pentru ca simti ca nu s-ar incadra in tiparele vremii.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Coafurile de mai jos scot in evidenta trasaturile frumoase ale fiecarei mirese. De asemenea, mai poti adauga anumite accesorii care sa completeze coafura. Fie vorbim despre accesorii metalice, fie chiar de flori naturale. Fiecare are o frumusete aparte si oricare dintre ele ti-ar putea pune in evidenta trasaturile frumoase.

Coafura miresei de-a lungul timpului

All Things Hair

De asemenea, se va remarca faptul ca unele dintre ele sunt mai complexe, pe cand unele sunt mult mai simple. Insa, indiferent de gradul de complexitate al coafurii, rezultatul este acelasi. Fiecare mireasa va arata de milioane in ziua nuntii, indiferent de stilul coafurii. Si asta pentru ca nu este vorba numai despre rochie si despre coafura, ci si despe sentimentele fiecarei femei in ziua in care imbraca rochia de mireasa. Este vorba despre emotiile lor, despre fericirea interioara care se vede si la exterior. Iar aceasta fericire le va face frumoase, unice, speciale.

http://video.allure.com/watch/100-years-of-bridal-hair

Si acum, la final, va propun sa accesati pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist. De acolo ati putea lua, de asemenea, anumite idei pentru coafura miresei sau pentru orice altceva. De asemenea, veti observa ca sunt clipuri video realizate intr-un mod artistic si, in plus, transmit multe sentimente frumoase, multe emotii, pe care le simti chiar daca nu ai participat la nunta sau chiar daca nu ii cunosti pe miri. Asa ca va doresc vizionare placuta!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
filmari de nunta studioblitz

filmari de nunta studioblitz

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment