Clipurile video realizate de un videograf profesionist

Am scris, cu alte ocazii, despre clipurile video realizate de un videograf profesionist la nunti, insa acum vom schimba putin evenimentul si ne vom opri asupra botezului, un eveniment la fel de important si unic pentru fiecare cuplu, asa cum este nunta. Desigur, in acest caz vorbim despre alte sentimente care apar in inimile protagonistilor, sunt unele noi, pe care au inceput sa le cunoasca abia dupa ce au devenit parinti. Pe de alta parte, iubirea si bucuria sunt, ca si in cazul nuntilor, la ele acasa. Sa vedem ce putem afla despre clipurile video realizate de un videograf profesionist la botez. Ne vom concentra asupra unui videoclip, iar in partea de final a articolului veti gasi trimiteri catre un alt clip video realizat tot cu o astfel de ocazie.

Clipurile video realizate de un videograf profesionist la botez

Totul se petrece intr-o zi insorita. Parcurgem drumul catre casa familiei, ni se deschid porti si usi si pasim in sanul acelei familii frumoase, fericite si complete. Nu dureaza mult si buzele ni se arcuiesc intr-un zambet. Asa se intampla de fiecare data cand copiii apar in scenariu. Suflete inocente, cu ras sincer, cu priviri care iti cuceresc inima din prima clipa… Nu ai de unde sa stii ce simt parintii micutului in acele momente, dar nu este greu de ghicit. Indiferent daca ai trecut sau nu printr-o astfel de experienta, chiar daca esti sau nu esti inca parinte, numai vizionand clipul incepi si tu sa simti o anumita emotie, o bucurie care iti inunda fiecare colt al sufletului.

Clipurile video realizate de un videograf profesionist

filmare botez bucuresti

Sunt surprinse momentele in care parintii se pregatesc pentru marele eveniment, ceremonia religioasa in timpul careia micutul este crestinat, iar la final, petrecerea la care iau parte persoanele apropiate familiei. Se vede clar ca toata lumea se distreaza si se bucura de acea zi unica, alaturi de fericitii parinti. Este o petrecere prin care este celebrata crestinarea copilului, bucuria pe care o aduce familiei.

Asculti emotia din vocile lor cand isi spun ca se iubesc si simti cum si pe tine te cuprinde o mica parte din acele sentimente. Ajungi la momentul in care are loc ceremonia religioasa si ajungi la urmatoarea concluzie: clipurile video realizate de un videograf profesionist surprind nu numai imagini, intamplari, lucruri care se pot vedea cu ochiul liber, ci si emotii. Cand privesti scenele de la biserica derulandu-se in fata ochilor tai, simti o anumita liniste interioara pe care nu o poti imbraca in cuvinte, iar cand ajungi la partea filmata la restaurat, la petrecerea frumoasa si eleganta, parca ai vrea sa faci si tu parte din randul invitatilor, sa razi, sa dansezi si sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de ceilalti.

Clipurile video realizate de un videograf profesionist arata tare bine. Sunt artistice si transmit emotii, stiu cum sa ajunga la inima ta si sa te faca sa le deschizi usa, asa cum la inceputul filmuletului ni s-au deschis usile pentru a pasi in inima familiei fericite din care face parte si Albert Mihai. Inainte de a incheia, voi lasa mai jos o trimitere catre un alt clip realizat tot cu ocazia crestinarii unui alt micut. Si, de asemenea, pentru a viziona si clipuri realizate la nunti, va invit sa accesati pagina Studioblitz.

Filmare botez Stephane Mickael

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment