Sunt milioane de lucruri la care trebuie sa te gandesti cand organizezi o nunta, iar discursurile sunt unul dintre aceste aspecte. Ti-am pregatit un material despre cine poate tine discursuri la nunta, deoarece stim cu totii cat de importante sunt discursurile de nunta. Scrise din suflet, cu sinceritate si cu emotie, ele vor fi imposibil de uitat si, de-a lungul timpului, atat voi, cat si invitatii vostri va veti aminti cuvintele frumoase rostite la nunta voastra de diverse persoane. Nu trebuie sa fii un scriitor laureat al Premiului Nobel pentru Literatura ca sa compui un discurs minunat. El va fi dictat de relatia pe care o ai cu mirii, de sentimentele pe care le ai pentru ei si tocmai de aceea nu are cum sa iasa altfel decat deosebit. Iata cine poate tine discursuri la nunta.
Cine poate tine discursuri la nunta
Cavalerul de onoare poate da startul maratonului la nunta. Nuntile nu s-ar putea sfarsi fara ca unul dintre cavalerii de onoare sau mai multi, sa ia cuvantul, iar aceste momente sunt unele dintre cele mai anticipate. Scopul discursului este acela de a prezenta cuplul si dintr-o alta perspectiva, prin intermediul glumelor, al momentelor amuzante, dar, de ce nu, si cu ajutorul catorva lacrimi de emotie. Totul va dura aproximativ 4-5 minute. Dar niciun discurs nu este complet fara cateva urari pentru viitor, poate si cateva sfaturi rostite in partea de final. Mai multe informatii despre discursul cavalerului de onoare gasesti aici.
Domnisoara de onoare se afla, de asemenea, printre raspunsurile la intrebarea „Cine poate tine discursuri la nunta?”. Precum cavalerul de onoare, ea poate impartasi povesti despre miri, si va alege fie un discurs sentimental, fie unul amuzant, ori putin din fiecare. Aici vei gasi mai multe informatii referitoare la discursul domnisoarei de onoare.
Parintii mirilor pot, de asemenea, sa tina discursuri la nunta, numai ca discursurile lor vor fi putin diferite fata de cele ale cavalerului si ale domnisoarei de onoare. Ei le vor ura bun venit si le vor multumi invitatilor pentru prezenta. Totul dureaza aproximativ 3 minute, si ar putea avea loc la inceput, inainte de discursul cavalerului de onoare.
Mirii. Un discurs scurt, calduros, prin care sa le multumiti invitatilor ca va sunt alaturi in acea zi speciala, este ideal. In plus, astfel va puteti adresa unul altuia cateva declaratii de dragoste.
Discursurile de nunta sunt foarte importante deoarece astfel nu numai pentru ca invitatii vor privi relatia mirilor si din perspective diferite, ale oamenilor care le sunt apropiati si ii cunosc cel mai bine, dar sunt momente emotionante, indiferent daca vor fi discursuri amuzante sau nu. Simplul fapt ca cineva vorbeste, din suflet, despre tine, in cuvinte apreciative, te face sa te simti iubit si apreciat, iar intr-o zi speciala precum ziua nuntii, astfel de momente sunt nepretuite.
Asadar, am vazut cine poate tine discursuri la nunta. Evident, daca un alt invitat va dori sa ia cuvantul, nu va fi nicio problema, atata vreme cat anterior a obtinut permisiunea mirilor. Iar acum, dupa ce am aflat cine poate tine discursuri la nunta, sa vizionam aici cateva clipuri deosebite, de la nunti pe masura.