Cine plateste pentru rochiile domnisoarelor de onoare?

Daca urmeaza sa fii domnisoara de onoare sau iti doresti sa ai acest rol in cadrul unei nunti, dar ai unele intrebari legate de acest subiect, mai jos vei gasi cateva informatii care ti-ar putea fi de folos. Cine plateste pentru rochiile domnisoarelor de onoare? Cat costa o rochie pentru domnisoarele de onoare? Ce se intampla daca domnisoara de onoare nu isi permite sa cumpere rochia pentru nunta? Sa aflam, asadar, raspunsurile pentru cele trei intrebari pe care domnisoarele de onoare le-ar putea avea.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cine plateste pentru rochiile domnisoarelor de onoare? Si alte intrebari pe care le-ai putea avea

In majoritatea cazurilor, domnisoarele de onoare sunt cele care isi achizitioneaza rochiile. Tot ele suporta cheltuielile pentru machiaj, manichiura, pedichiura, coafura si transport. Totusi, unele mirese care isi permit, prefera ca ele sa fie cele care cumpara rochiile pentru prietenele lor cu ocazia nuntii. In special daca mireasa isi doreste ca ele sa poarte anumite tinute, tot ea este cea care contribuie financiar la achizitie. Dar acestea sunt exceptii, nu reguli, deci in general fiecare isi cumpara tinuta si se ocupa de alte cheltuieli aferente nuntii si rolului din cadrul evenimentului.

Cine plateste pentru rochiile domnisoarelor de onoare

Cine plateste pentru rochiile domnisoarelor de onoare

Cat costa o rochie pentru domnisoarele de onoare?

Ei bine, preturile variaza. Poti gasi o rochie care sa coste pana in 100 de lei, insa preturile pot urca pana la cateva sute sau chiar mii de lei. Depinde, bineinteles, de bugetul alocat tinutei pentru nunta, de nunta la care vei participa, de magazinul din care vei achizitiona tinuta si de alti factori. Vestea buna este ca se gasesc rochii de domnisoara de onoare pentru fiecare buzunar. Asa ca, atat mireasa care vrea sa cumpere rochiile, cat si domnisoarele de onoare care vor achizitiona tinutele pot sta linistite stiind ca exista astfel de rochii pentru toate buzunarele.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce se intampla daca domnisoara de onoare nu isi permite sa cumpere rochia pentru nunta?

Daca una dintre domnisoarele de onoare se afla in aceasta situatie, mirii se pot oferi sa achizitioneze ei tinuta daca isi permit si isi doresc sa faca acest lucru. Dar aceasta este o chestiune personala si ar fi bine sa ramana intre persoanele implicate din motive evidente, zic eu.

Ar fi de mare ajutor daca viitoarea mireasa isi alege din timp domnisoarele de onoare, astfel incat acestea sa aiba suficienta vreme la dispozitie pentru a eceonimisi banii necesari pentru tinuta si nu numai.

Cine plateste pentru rochiile domnisoarelor de onoare

Cine plateste pentru rochiile domnisoarelor de onoare

Daca mireasa nu isi doreste ca domnisoarele de onoare sa poarte o anumita culoare si un anumit model de rochie, atunci lucrul acesta poate fi de ajutor, deoarece le ofera domnisoarelor de onoare posibilitatea de a achizitiona orice tip de rochie, asa incat sa se incadreze in buget. Sau ar putea imprumuta o rochie de la cineva, ar putea sa o inchirieze sau sa refoloseasca o rochie pe care o au deja casa.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Asadar, sa fii domnisoara de onoare implica anumite cheltuieli. Se pot gasi solutii, astfel incat aceste cheltuieli sa nu fie prea mari, insa daca financiar nu esti pregatita sa iti asumi un atfel de rol la nunta, ar trebui sa ii spui miresei, iar ea ar trebui sa te inteleaga.

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment