Cine plateste pentru luna de miere?

In ceea ce priveste organizarea nuntii, probabil se cunoste deja bugetul alocat evenimentului. De asemenea, mirii deja au stabilit daca platesc singuri intregul eveniment sau ii lasa si pe parinti sa contribuie financiar. Insa cum ramane cu ceea ce se intampla dupa ce nunta se termina? Cine plateste pentru luna de miere? Iata cateva variante.

teilor.ro

Cine plateste pentru luna de miere?

1. Parintii. Parintii unuia dintre miri sau poate parintii amandurora. Ei pot sa le ofere bani pentru a-si plati luna de miere pe care mirii o planuiesc sau, din contra, le pot face o surpriza si le pot aranja ei totul. Iar mirii nu vor sti pana in ultimul moment unde vor merge p233entru prima data in calitate de sot si sotie. (Sa speram ca isi vor pregati bagajele potrivite pentru destinatie!)

2. Cuplul. Aici nu este nicio surpriza, nu? Cei doi isi pot organiza dinainte de nunta luna de miere si dupa eveniment pot pleca in prima lor vacanta ca sot si sotie. Cheltuielile vor fi suportate de cei doi. Chiar daca nu au un buget forte mare pentru luna de miere, cu siguranta exista numeroase optiuni si pentru ei. Trebuie sa se informeze foarte bine, sa analizeze ofertele si abia dupa ce fac aceste lucruri vor lua o decizie in privinta calatoriei in discutie.

Cine plateste pentru luna de miere

Cine plateste pentru luna de miere

3. Unii invitati la nunta. Poate vor fi unele persoane care doresc sa le ofere ca dar de nunta luna de miere. Si astfel vor acoperi ei cheltuielile pentru asta. Poate sunt mai multe persoane care vor contribui, sau daca unul dintre invitati isi permite sa ofere singur acea calatorie, atunci o poate face. Indicat ar fi sa vorbeaca totusi dinainte cu mirii asa incat sa se asigure ca nu fac si ei rezervari pentru luna de miere pregatita de ei. Poate se vor suprapune datele si astfel se va pierde o calatorie, ceea ce nu ar fi deloc ok.

teilor.ro

4. Luna de miere poate fi si un cadou primit din partea unei persoane anonime. Poate este vorba despre un cuplu fara posibilitati financiare si, o persoana mai instarita le poate face celor doi o surpriza pregatindu-le luna de miere. Cu siguranta va fi o surpriza pe care cuplul nu o va uita niciodata.

5. Luna de miere poate fi platita din darul de nunta. Daca mirii nu vor folosi banii de la nunta pentru a achizitiona ceva, daca au tot ceea ce le trebuie, atunci ar putea sa se foloseasca de banii primiti cu ocazia marelui eveniment pentru a plati luna de miere.

Cine plateste pentru luna de miere

Cine plateste pentru luna de miere

Asadar, luna de miere poate fi platita atat de miri, cat si de paritni sau alte persoane. Este vorba despre prima calatorie in care cuplul merge ca sot si sotie, asa ca va fi cu siguranta una memorabila.

Si acum, la final, dupa ce am vazut cum stau lucrurile cu luna de miere din punct de vedere financiar, sa accesam si articolele de aici si de aici unde veti gasi si alte informatii referitoare la luna de miere. Va pot fi de folos daca planuiti o astfel de aventura.

teilor.ro

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment