Cine iti va fi nas la nunta

Te intrebi cine iti va fi nas la nunta? Alegerea nasilor este o decizie importanta, asa ca luati-va timpul necesar inainte de a hotari cine vor fi ei. Trebuie sa aveti in vedere anumite criterii in momentul in care va opriti asupra unor persoane. Si cine vor fi nasii? Exista mai multe posibilitati. Fie sunt prietenii vostri cei mai buni, ori membri ai familiei sau poate chiar nasii de botez. Important este ca, inainte de toate, sa existe intre voi o conexiune, sa va simtiti apropiati unii de ceilalti.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cine iti va fi nas la nunta

The Aleit Group

Cine iti va fi nas la nunta? Posibilitati

Ar putea fi cei mai buni prieteni ai vostri. Poate aveti prieteni comuni, ceea ce va fi perfect, avand in vedere ca ii cunoasteti amandoi la fel de bine si va va fi mai usor sa luati decizia. Desigur, ramane apoi sa ii intrebati daca sunt de acord sa va fie parinti spirituali, insa din moment ce sunteti apropiati, sansele ca ei sa va refuze sunt minime. Astfel, intre voi va exista o legatura mult mai puternica, intarita de faptul ca va vor cununa. Desigur, trebuie ca la randul lor sa fie casatoriti, altfel nu va pot deveni nasi.

Nasii ii puteti alege si din randul membrilor familiei. Ar putea fi o sora, un frate, un var etc. Este permis, atata vreme cat ei sunt casatoriti. Mai ales daca aveti o relatie mai deosebita cu fratii sau surorile voastre, atunci aceasta ar putea fi celebrata in momentul in care ei va vor deveni nasi.

Cine iti va fi nas la nunta

DJ Domenic

Sunt multi care prefera sa aiba aceiasi nasi de la botez. Si ce poate fi mai frumos de atat? Ca personele care te-au crestinat sa iti fie aproape si in ziua in care vei spune „DA”? Asa ca, daca sunteti in relatii bune, si daca si mirele sau mireasa este de acord ca nasii tai de botez sa va cunune, atunci nu intarziati si intrebati-i daca sunt de acord sa faca lucrul acesta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

De asemenea, daca aveti deja un copil care a fost crestinat inaintea nuntii, atunci nasii copilului ar putea fi si nasii vostri de cununie. De ce nu? Daca le face placere, daca vor sa isi dubleze legatura pe care o are cu voi, atunci este total permis.

Cine iti va fi nas la nunta? Depinde… Este ideal ca nasii sa fie oameni importanti pentru voi, sa aveti o legatura puternica cu ei, sa simtiti ca ei si nimeni altcineva nu v-ar putea cununa. De asemenea, daca v-ar placea ca anumite perosane sa va cunune, insa din ratiuni financiare de exemplu, va refuza, desi si-ar dori sa nu fie nevoiti sa faca asta, trebuie sa ii intelegeti si sa nu va suparati.

Dupa ce ai ales cine iti va fi nas la nunta, nu mai ramane decat sa astepti ziua cea mare si, bineineles, sa pui la punct pana si cel mai mic detaliu. Si, pentru ca vorbim despre nunti, sa ramanem in aceeasi zona si sa vizionam pe StudioBlitz cateva clipuri artistice realizate de un videograf de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment