Cine finanteaza nunta

Pentru intrebarea „Cine finanteaza nunta?”, exista diferite raspunsuri. Fiecare are propria opinie in legatura cu subiectul in discutie. Acum, multi oameni considera ca mirii ar trebui sa plateasca pentru nunta, in special daca locuiesc deja impreuna de ceva timp. Desigur, deseori parintii se ofera sa contribuie. Fiecare isi aduce contributia in functie de bugetul de care dispune si, nu in ultimul rand, in functie de hotararile luate impreuna.

Cine finanteaza nunta

Huffington Post

Multe persoane sunt de parere ca regula potrivit careia anumiti oameni trebuie sa plateasca pentru anumite lucruri legate de nunta este una arhaica, acum mirii fiind cei care suporta cheltuielile. Desigur, daca vor primi finantare si din alte parti, pot accepta fara probleme.

Asadar, cine finanteaza nunta?

Mirii. Asezati-va la masa cu o hartie, un pix si un calculator si aflati ce fel de nunta vi se potriveste in functie de buget. Tineti minte ca nuntile mai mici vor solicita un buget mai mic, in timp ce nuntile fastuoase si formale va vor scoate din buzunar mai multi bani. Mireasa plateste, de regula, inelul viitorului sot, florile de nunta, cadoul pentru mire, cadourile pentru domnisoarele de onoare. Mirele va suporta cheltuielile pentru cei care oficiaza casatoria, pentru buchetul miresei, inelul si cadoul pentru ea, butonierele pentru cavalerii de onoare si luna de miere. Desigur, unele reguli pot fi incalcate, iar acestea sunt unele dintre ele. Puteti contribui impreuna la aceste cheltuieli, nu este obligatoriu sa le impartiti. Si, trebuie sa stiti ca daca nu aveti la dispozitie intreaga suma, nunta tot va putea avea loc. Unii furnizori pot accepta plata in rate, dar trebuie sa le dati un avans sau, puteti face un credit care sa acopere cheltuielile.

Cine finanteaza nunta

Gimme Info

Familia miresei suporta, in mod traditional, cheltuielile legate de organizarea nuntii, rochia miresei, aranjamentele florale, serviciile oferite de fotografi si camerameni, gazduirea domnisoarelor de onoare (daca nu sunt din zona si v-ati oferit sa le ajutati in acest sens).

Familia mirelui plateste pentru corsaje si butoniere pentru membrii ambelor familii, gazduirea cavalerilor de onoare (daca nu sunt din zona si v-ati oferit sa ii ajutati cu acest aspect) si, in unele cazuri, familia mirelui plateste si repetia pentrecerii de nunta (daca va avea loc o repetitie).

Cine finanteaza nunta

Huffington Post

Invitatii platesc pentru propria vestimentatie, mijlocul de transport si cadourile pentru miri.

Asadar, exista cateva reguli referitoare la cine finanteaza nunta. Desigur, asa cum am mentionat mai sus, unii oameni le considera invechite, iar in zilele noastre se crede ca cei doi miri sunt cei care ar trebui sa suporte cheltuielile. Bineinteles, aceste lucruri se stabilesc de comun acord, in functie de tipul de nunta pe care vi-l doriti, de ajutorul pe care familiile voastre se ofera sa vi-l acorde si pe care l-ati putea accepta sau nu. Sunt mai multi factori de luat in calcul cand va ganditi la cine finanteaza nunta. Iar daca va faceti griji ca inca nu aveti toti banii necesari, inainte de a intra in panica si de a amana nunta sau de a lua alte decizii de acest fel, incercati sa discutati cu furnizorii si sa aflati daca sunt dispusi sa va lase sa platiti in rate pentru serviciile oferite.

Acestea fiind spuse, va invit sa vizonati aici cateva clipuri deosebite, de la nunti de poveste. Si nunta voastra va fi la fel de remarcabila, indiferent de cine finanteaza nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment