Cheltuieli neprevazute aparute la nunta ta

Cheltuieli neprevazute aparute la nunta ta

Pregatirile pentru nunta necesita mult timp si buget destul de mare, de aceea este foarte important sa fiti organizati si sa va ganditi de mai multe ori inainte sa faceti anumiti pasi. Pentru ca totul sa fie perfect, incepeti pregatirile din timp, cu cateva luni bune inainte, pentru ca timpul este limitat si pentru a nu ramane in pana de aceasta “resura”.

Este necesar sa aveti din timp un buget stabilit si sa alocati pentru fiecare detaliu al nuntii banii necesari, insa, uneori, mirii au tendinta de a nu pune toate cheltuielile la socolteala fie din cauza faptului ca nu le considera importante, fie din cauza faptului ca uita de ele sau nu-si dau seama ca ar putea exista, fie ca apar pe neasteptate.

In cele care urmeaza o sa va pun la dispozitie cateva cheltuieli pe care, probabil, nu le-ati luat in calcul si de care sa tineti cont in tot procesul de organizarea al nuntii voastre mult visate.

1. Cadouri pentru domnisoarele de onoare si cavalerii de onoare

Cadourile sunt o idee foarte buna si incantatoare. Acestea nu sunt neapart obligatorii, insa ar aduce zambete pe fetele prietenilor vostri care au acceptat sa va fie alaturi intr-o zi atat de speciala. Un cadou ar fi un simbol al multumirii si recunostintei pe care o aveti fata de ei.

Cheltuieli neprevazute aparute la nunta ta

Cheltuieli neprevazute aparute la nunta ta

2. Proba pentru machiaj si coafura

In cazul in care iti doresti ca totul sa fie perfect in ziua nuntii tale, este necesar sa mergi la probele pentru machiaj si coafura. In felul acesta iti vei putea da seama ce anume ti se potriveste si sa-ti faci o idee despre cum vei arata in ziua nuntii tale. Nu neglija acest aspect aparent banal, ai putea scapa de mult stres in ziua nuntii daca recurgi la aceasta metoda. Consider ca orice mireasa trebuie sa fie linistita in ceea ce priveste machiajul pe care il va purta si coafura, sunt elemente destul de importante.

Cheltuieli neprevazute aparute la nunta ta

Cheltuieli neprevazute aparute la nunta ta

3. Modificarea rochiei de mireasa sau a costumului de mire

S-ar putea sa nu va vina ca turnate tinutele pentru nunta de prima data, chiar daca le faceti pe comanda, chiar daca le luati direct din magazine. Pregatiti o suma de bani pentru aceast aspect, nu se stie niciodata ce intampinati pe drumul catre nunta de vis. Poate ca tinutele sunt perfecte, insa va doriti sa faceti modificari in ceea ce priveste modelul rochiei, de pilda. Fiti pregatiti pentru orice situatie.

Cheltuieli neprevazute aparute la nunta ta

Cheltuieli neprevazute aparute la nunta ta

4. Timpul in plus pe care invitatii speciali il petrec la nunta pentru a va distra

Este stiut faptul ca nimeni nu ar dori sa stea la o nunta sa cante, sa danseze, sau pur si simplu sa distreze invitatii peste program, iar acestia sa nu fie platiti suplimentar. Discutati dinainte cu invitatii vostri speciali acest aspect si faceti-va resurse financiare pentru orice eventualitate, nu se stie cum va degenera situatia, poate ca vor fi atat de buni si apreciati incat invitatii vostri ii vor vrea mai mult timp pentru a se distra la nunta voastra.

In continuare va invit sa cititi si articolul acesta.

Despre autor

Stanciu Mihaela

Leave a Comment