Cheltuieli de nunta pentru care mirii nu trebuie sa plateasca

Urmeaza sa va casatoriti si va intrebati care sunt acele cheltuieli de nunta pentru care mirii nu trebuie sa plateasca? Este adevarat ca atunci cand organizati nunta aveti senzatia uneori ca veti cheltui si bani pe care nu ii aveti si ca apar mereu cheltuieli la care nu v-ati fi gandit, insa lucrurile nu stau chiar asa. Si viitorii miri trebuie sa afle si o veste buna: desi au multe lucruri pentru care sa plateasca, exista, totusi, unele pentru care nu ei vor fi nevoiti sa scoata bani din buzunar. Iata care sunt acestea si cine ar trebui sa achite sumele pentru lucrurile respective.

Cheltuieli de nunta pentru care mirii nu trebuie sa plateasca

1. Petrecerea burlacilor si a burlacitelor. De regula aceastea ar trbeui sa fie achitate de catre domnisoarele de onoare si/sau cavalerii de onoare. Daca pentru ei ar fi o suma foarte mare, atunci pot contribui si invitatii la acele petreceri. Desigur, si viitori miri se pot implica in acele cheltuieli daca isi doresc ceva iesit din comun, insa asta este decizia lor. Depinde cat isi permit sa investeasca in nunta si in acele petreceri. Daca bugetul le permnite, atunci nimeni nu ii opreste pe viitorii miri sa contrinuie la cheltuielile pentru petrecerile acelea.

2. Degustarea meniului. Se pare ca in mod normal degustarile ar trebui sa fie gratuite. Si asta dintr-un motiv cat se poate de simplu si de logic. Pentru ca viitorii miri sa aleaga un anumit meniu, un anumit tort, anumite bauturi, acestia trebuie sa le deguste inainte. Si cei de la restaurante, de la cofetarii etc, stiu lucrurile acestea. Trebuie sa le ofere degustari gratuite, daca la final vor ca acei oameni sa achizitioneze produsele lor si sa faca afaceri impreuna. Este simplu, nu?

Cheltuieli de nunta pentru care mirii nu trebuie sa plateasca

The Motley Fool

3. Persoanele pe care parintii mirilor le invita la nunta. Vorbim despre rude indepartate despre care poate mirii abia au auzit doua cuvinte pana la nunta, cu care nu au avut nicioda de-a face, poate fi vorba despre colegii de serviciu ai parintilor lor, despre vecini etc. Daca parintii isi doresc atat de mult ca acele persoane sa fie prezente la nunta, atunci tot ei ar trebui sa suporte cheltuielile pe care le implica prezenta lor la eveniment. Este de asemenea un lucru simplu si logic despre care viitorii miri ar trebui sa discute cu parintii care isi doresc neaparat pe cineva la nunta copiilor lor.

4. Cazarea invitatilor. Mirii nu trebuie sa se simta obligati sa scoata din buzunar bani pentru cazarea celor care vin la nunta din locuri mai indepartate si ajung cu o zi sau mai multe inainte de marele eveniment in locul in care va avea loc nunta. Sigur ca pot face asta daca isi permit, insa nu este ceva obligatoriu.

5. Transportul invitatilor. Invitatii la nunta nu trebuie sa presupuna ca mirii sunt obligati sa plateasca pentru asta. In anumite situatii mai delicate, da, pot plati, insa de regula invitatii sunt cei ce ar trebui sa isi asume acele cheltuieli.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StuioBlitz unde poti gasi surse de inspiratie daca urmeaza sa te casatoresti.

Pentru a vizualiza varianta intreaga de 11 minute plina de emotie si entuziasm fa click aici. Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment