Cereri in casatorie pentru iubitorii de animale

Iubim animalele din atat de multe motive, incat am umple multe pagini enumerandu-le. Le iubim pentru ca ne invata sa fim mai buni, pentru ca ne arata ce inseamna sinceritatea, in special in momentele in care credem ca este o calitate pierduta si nu o vom mai gasi niciodata, nicaieri, le iubim pentru ca, la randul lor, ne iubesc, neconditionat, in felul lor, pentru ca ne ridica uneori colturile buzelor intr-un zambet, cu personalitatea lor unica si lucrurile haioase pe care le fac, le iubim pentru ca reusesc sa ne aduca un strop de fericire, chiar si in clipele mai dificile, pentru ca ne iubesc si ne vad tot pe noi, chiar daca nu avem fetele acoperite cu straturi groase de machiaj, chiar daca am fost prea lenesi sa ne aranjam parul intr-o zi, chiar daca alegem sa ne petrecem duminicile in pijama, in loc sa imbracam bluza cea noua sau pantalonii la moda si din multe alte motive. Daca iubiti animalele, atunci puteti folosi acest lucru in avantajul vostru pentru a pune la cale o cerere in casatorie de neuitat. Mai jos vei gasi cateva cerei in casatorie pentru iubitorii de animale.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Idei de cereri in casatorie pentru iubitorii de animale

O idee interesanta ar putea fi sa folosesti mai multi catelusi pentru a o cere in casatorie. Cum? Pune totul la cale cu ajutorul unor persoane pe care iubita ta nu le cunoaste, si evident, cu ajutorul catorva catelusi. In ziua in care vei dori sa o ceri in casatorie, ati putea merge intr-un parc si, in timp ce stati pe banca, fiecare persoana, va trece, pe rand, cu cate un catel pe langa voi. Fiecare patruped va purta o haina cu diverse mesaje ca „Te iubesc!”, „Vreau sa fiu mereu alaturi de tine” etc., iar ultimul va avea pe haina mesajul „Vrei sa fii sotia mea?”. Dupa ce il va vedea, tu te vei aseza in genunchi si ii vei adresa intrebarea din nou. Este o metoda interesanta si neasteptata prin care o poti cere in casatorie.

Cereri in casatorie pentru iubitorii de animale

You Tube

Daca locuiti impreuna si aveti un animal de companie, o poti surprinde cu o cere in casatorie, cu ajutorul animalului. Roag-o sa cheme la ea animalul, iar cand acesta va ajunge, va avea la gat o cutiuta: un cadou pentru ea. Cand va deschide, va vedea inelul, iar tu o vei intreba daca vrea sa se casatoreasca cu tine. Simplu, neasteptat si, de ce nu, chiar romantic. Aici vei gasi si un material video.

Cereri in casatorie pentru iubitorii de animale

Huffington Post

Cereri in casatorie pentru iubitorii de animale? Exista numeroase metode prin care o poti cere de sotie astfel. O alta idee ar fi sa o suprinzi la locul de munca facandu-i un cadou pe care probabil si-l doreste de mult timp: un animal de companie. Si, pe langa acest cadou care sigur va fi primit cu cea mai mare bucurie, va primi si inelul de logodna. Ce poate fi mai frumos de atat?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Cereri in casatorie pentru iubitorii de animale

Reddit

Am vazut cateva idei de cereri in casatorie pentru iubitorii de animale. Te poti inspira din ele sau poti veni cu idei proprii. Fiecare cerere in casatorie este unica, in functie de personalitatea voastra, de cuplul pe care il formati si de multe alte lucruri.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment