Cereri in casatorie din timpul izolarii. Ca sa nu iti pierzi increderea in iubire

Pandemia pare sa fie un vis urat. Cand totul s-a intamplat, am simtit ca lumea noastra s-a intors cu susul in jos. Totul era si este altfel. Viata noastra s-a schimbat rapid. Acum, dupa mai multe luni, stim ca nu s-a terminat povestea aceasta despre care ne dorim sa credem ca este un cosmar din care in curand ne vom trezi. Cu toate ca in ultima vreme nu a fost totul lapte si miere, indragostitii s-au aratat inventivi si nu au lasat virusul, izolarea, sa le strice planurile. Mai jos vei gasi cateva povesti despre cereri in casatorie din timpul izolarii. Fiindca da, dragostea poate trece peste orice impediment, inclusiv peste izolarea cauzata de aceasta pandemie care a speriat o lume intreaga.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva cereri in casatorie din timpul izolarii care te vor face sa crezi din nou in iubire si iti vor reda speranta

1. Inainte de izolare, un tanar voia sa isi ceara in casatorie iubita la Paris. Numai ca lucrul acesta nu s-a mai intamplat. Totusi, barbatul s-a dovedit a fi foarte inventiv. Daca nu a mai putut sa mearga la Paris cu iubita lui, a adus Parisul la ea. Astfel a desenat pe un perete din caramida Turnul Eiffel si Arcul de Triumf. Si astfel si-a cerut iubita in casatorie. Povestea aceasta a avut loc in America.

Cereri in casatorie din timpul izolarii

Cereri in casatorie din timpul izolarii

2. Un alt cuplu trebuia sa sarbatoreasca un an de cand sunt impreuna. Voiau sa faca o excursie. Numai ca pandemia le-a dat planurile peste cap. In schimb, au ales sa sarbatoreasca aniversarea unui an de relatie organizand un picnic. Numai ca tanara nu stia ca la acel picnic cu pizza si sampanie va primi si inelul de logodna. Frumos, simplu, neasteptat si cu siguranta emotionant.

3. Si cererile in casatorie care s-au petrecut acasa sau in locul in care au decis cuplurile sa se izoleze, au fost la fel de emotionante. Nu numai pentru ca au fost ca o gura de aer rece si curat in perioada aceea de panica, de teama, de emotii mai putin placute. Comandai inelul online sau mergeai sa il cumperi, fiind echipat corespunzator, cu masca si manusi si gata. Apoi organizai o cerere in casatorie, ii puneai marea intrebare si pentru cateva clipe parca erati numai voi doi pe lume si totul era minunat.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Am citit si despre un cuplu (dar poate au fost mai multe cu o poveste asemanatoare) care s-a logodit avandu-i alaturi pe cei dragi. Sigur, numai virtual, folosindu-se de tehnologie. Astfel, el i-a oferit inelul de logodna in timp ce oamenii dragi lor au luat parte la eveniment pe Zoom. O idee buna, asa-i?

Cereri in casatorie din timpul izolarii

Cereri in casatorie din timpul izolarii

5. Cererea in casatorie se poate face si fara un inel. Unul fara diamant. Mai exact, o acadea. Astfel a procedat un tanar care nu a putut lua inelul de logodna avand in vedere pandemia. Asa ca a imporovizat si s-a folosit de unul mai putin obisnuit: un inel acadea. Interesant.

Acestea au fost cateva dintre exemplele de cerere in casatorie din timpul izolarii. Aici si aici veti gasi informatii daca doriti sa oganizati un astfel de eveniment.

Sursa foto: Pexels

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment