Cererea in casatorie la nunta

Imagineaza-ti urmatorul scenariu: in sfarsit vine ziua in care te casatoresti. Ai asteptat cu nerabdare si cu emotie momentul acela. Este una dintre cele mai frumoase zile din viata ta. Te-ai pregatit intens pentru nunta. Si la un moment dat unul dintre invitati se asaza in genunchi, scoate inelul de logodna din buzunar si isi cere iubita in casatorie. Cum ai reactiona? Afla mai multe detalii despre cererea in casatorie la nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cererea in casatorie la nunta

Cererea in casatorie la nunta poate avea si avntaje si dezvantaje, atat pentru miri, cat si pentru cel care decide sa faca acest gest in timpul unui astfel de eveniment. De aceea sunt cateva aspecte care ar trebui sa fie luate in considerare atunci cand te gandesti sa o ceri in casatorie in timp ce te afli la o nunta.

Cererea in casatorie la nunta

Cererea in casatorie la nunta

1. Intreaba-i pe miri daca sunt de acord. Nu uita ca este evenimentul lor. Si poate nu vor fi de acord ca la un moment dat atentia invitatilor sa se indrepte catre un alt cuplu la propria lor nunta. Asa ca sasigura-te ca mirii sunt de acord sa faci asta la nunta lor. Daca sunteti apropiati, atunci sunt mari sansele de a primi aprobarea lor. Fii atent si la modul in care iti raspund. Poate sunt ezitanti, insa isi dau acordul, doar pentru ca tu sa nu te superi. Daca esti intr-o astfel de situatie, asteapta putin inainte de a deschide din nou subiectul. Mai tarziu vei afla care este in realitate opinia viitorilor miri in legatutra cu surpriza pe care vrei sa i-o faci iubitei tale.

2. Daca mirii nu au nimic impotriva, atunci trebuie sa gasesti momentul ideal in care sa o ceri in casatorie pe partenera ta de cuplu. Spre exemplu, incearca sa o surprinzi cu cererea in casatorie spre finalul evenimentului. Poate chiar dupa ce se arunca buchetul. In felul acesta te asiguri ca nu vei atrage atentia invitatilor catre voi. Asa cum spuneam mai sus, este evenimentul mirilor, asa ca trebuie sa se bucure de el, de fiecare secunda. Ei sunt in centrul atentiei, ei sunt protagonistii evenimentului. Asa ca nu le lua aceasta bucurie.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Cererea in casatorie la nunta

Cererea in casatorie la nunta

CITESTE SI: Cele mai romantice cereri in casatorie

CITESTE SI: Cum sa o ceri in casatorie acasa

3. Anticipeaza reactia partenerei de cuplu. Poate i se va parea un gest foarte romantic si va spune imediat „DA”. Sau poate, din contra, nu va fi incantata de cererea in casatorie. Poate si-ar fi dorit ca totul sa fie mult mai discret, mai intim. Poate ar fi preferat sa fiti doar voi doi. Poate nu ar dori sa fie in centrul atentiei mai multor persoane. Iar daca te va refuza, sau daca nu va avea reactia dorita de tine, atunci toate privirile vor fi indreptate catre voi in acele momente. Nu va fi deloc placut. Daca nu stii cum va reactiona, ai putea vorbi dinainte cu prietenele ei care o cunosc mai bine. Afla ce spun si ele.

Asadar, cererea in casatorie poate fi extrem de romantica si o va emotiona pana la lacrimi pe iubita ta. Sau poate ea va prefera ca totul sa fie mai intim. Ori, poate mirii nu sunt incantati de ideea ta. Ia in calcul toate aspectele inainte de a face acest pas.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Si acm, la fnal, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment