Cerere in casatorie de neuitat. Sfaturi utile

Vrei sa iti surprinzi iubita cu o cerere in casatorie de neuitat? Ei bine, mai jos vei gasi cateva idei din care te poti inspira. Astfel ii vei face una dintre cele mai frumoase surprize din viata ei. Iata cateva sfaturi utile in acest sens.

Cerere in casatorie de neuitat. Sfaturi utile

1. Du-o intr-un loc deosebit in care nu a mai fost niciodata. Gaseste o locatie care ii va fura imediat privirea si inima. Va fi atat de concentrata asupra locului, va admira peisajul, incat nu va observa ce urmeaza sa se intample. Si, cand te va vedea in genunchi in fata ei, ori cand va vedea inelul, cu siguranta nu va sti ce se intampla in primele secunde. Va fi luata prin surprindere. Asa ca, daca inca nu stii un astfel de loc, poti gasi cu usurinta pe internet. Fa cercetari si vei vedea cat de mult ii va placea acea surpriza.

2. Amenajeaza un loc special pentru voi. Ce inseamna asta? Fii creativ, cere ajutorul unor persoane de incredere care pot pastra secretul, cauta pe internet idei si astfel vei pune la cale o cerere in casatorie pe care iubita ta nu o va uita niciodata. Poate o ploaie cu petale de trandafiri, un loc romantic numai pentru voi, ar putea fi o idee in acest sens. Fii creativ, original, tine cont de ceea ce i-ar placea si ei si vei vedea ca nu vei da gres. Nu ai cum.

Cerere in casatorie de neuitatCerere in casatorie de neuitat

Pictours Paris

3. Ce spui de un weekend romantic? Poate cateva zile departe de viata de zi cu zi reprezinta ceea ce aveti nevoie. Un weekend romantic in afara tarii ori intr-un oras din tara ar putea fi locul in care sa o ceri in casatorie. Va fi un moment special numai pentru voi. Si cand va veti intoarce le veti da vestea cea mare si celor dragi.

4. Mergeti intr-un loc special pentru voi. Unde v-ati intalnit prima data? Unde a avut loc primul vostru sarut? Unde v-ati spus “Te iubesc!”? Intr-unul din acele locuri poate avea loc si cererea in castaorie. Este clar ca are o anumita semnificatie pentru voi, asa ca ce mai astepti? Gaseste acel loc special si fa-o fericita pentru ca vrei sa fie sotia ta.

5. Cere ajutorul unui fotograf! Vrei ca cererea in casatorie sa fie una de neuitat? Nimic mai simplu! Vorbeste cu un fotograf pentru a surprinde intr-un mod artistic cele mai frumoase momente din timpul cererii in casatorie. Reactia ei cand va vedea inelul, emotia si fericirea voastra, toate acestea vor fi fotografiate de un profesionist, iar voi veti avea mereu acele amintiri nepretuite pe care sa le priviti cu drag.

6. Cere-o in casatorie atunci cand se asteapta cel mai putin! Poate la apusul soarelui pe care il priviti impreuna, in timpul picnicului din padure sau de pe plaja, ori intr-un moment in care stii ca nu s-ar astepta sa faci asa ceva. Sigur va fi surprinsa placut si va spune “DA!”, evident.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Acolo poti gasi surse de inspiratie pentru nunta ce urmeaza sa fie organizata de voi.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

4 Comentarii

Leave a Comment