Cerceii cu rubin o pata de culoare la nunta ta

Rubinele sunt cunoscute de foarte mult timp pentru superba nuanta de rosu si pentru raritatea lor. Ele au pe buna dreptate titlul de rege ale pietrelor pretioase si ofera o senzatie de lux si bogatie.

teilor.ro

Daca vrei o pata de culoare la nunta ta, gandeste-te la o pereche de cercei cu rubine. Sigur stralucirea rosie a pietrelor intr-o mare de alb reprezentata de restul vestimentatiei tale te vor ajuta sa te evidentiezi.

Rubinul este simbolul pasiunii, al prosperitatii si al protectiei. Aceasta piatra poate fi create si in laborator cu ajutorul caldurii si a presiunii. Rubinele create in laborator nu sunt diferite de cele natural. Sunt insa mult mai accesibile in cee ace opriveste pretul.

Cerceii cu rubin o pata de culoare la nunta ta

  1. Cercei cu rubine naturale de JewelryPalaceDesign

Acesti cercei sigur iti vor da un aer regal. Rubinul slefuit din mijloc este inconjurat de diamante ce aplifica stralucirea pietrei rosii. Cerceii au inchizatoti sigure. Deci nu trebuie sa iti faci griji ca iti vei pierde un cercel in timpu nuntii.

teilor.ro

  1. Cercei Ruby Stud de EnveroJewelry

Acesti cercei mici cu rubin sunt foarte dulci si eleganti. Imi place mult designul minimalist si decorul fin din aur de 14K. Este o pereche de cercei superba, pe care sigur o vei putea purta si la patruzeci de ani.

  1. Cercei cu rubin din aur galben de 14k de ElizabethJewelryInc

Dupa parerea mea pietrele pretioase in forma de lacrima au ceva regal. Piatra este prinsa de decorul de aur in patru parti. La acest cercei poti opta intre aur alb, roz sau galben de 14K. Acesti cercei in forma de lacrima sigur vor deveini preferatii tai dintre toate bijuteriile tale.

  1. Cercei cu rubin din aur roz

Iata o pereche de cercei deosebit de eleganti si sofisticati. U model inspirat din recifurile de corali, mi se par de-a dreptrul impresionanti. Daca vei alege acesti cercei, sigur vei straluci in ziua nuntii.

  1. Cercei cu filet de TalesinGold

Un amestec de simplitate si atemporalitate este degajat de acesti cercei. Pentru miresele care isi doresc cercei lungi, acestia sunt o optiune foarte buna. Sunt lungi, dar sunt si usori. Iar lacrimile din rubin de la capat vor fi un simbol al iubirii.

teilor.ro

  1. Cercei Halo cu rubin si diamante de WilsonBrothers

Daca iti doresti pentru nunta ta cercei in functie de calitatea lor, gandeste-te la aceasta pereche. Cerceii cu rubin vintage sunt foarte rari. Rubinele taiate in forma rotunda sunt inconjurate de un halo din diamante spumoase, albe. Acestia sunt acei cercei ce taie respiratia oricui ii priveste.

  1. Cercei Petite Ruby Trio de Blue Nile

Dar de ce sa iti alegi o pereche de cercei cu o singura piatra pretioasa, cand poti avea trei? Acesti cercei, atat de draguti, reprezinta o alternative la modelul clasic, simplu, de cercei, doar ca in loc de un rubin sunt trei. Pietrele contrasteaza cu aurul alb de 14K, stralucind astfel si mai mult.

  1. Cercei cu diamante și rubin de KaratCarat

Daca nu as include o pereche de cercei rotunzi, lista mea nu ar fi completa. Deci, iata acesti superbi cercei cu rubin si diamante ce dau un look deosebit, infasurandu-se perfect in jurul lobului urechii. Imi plac diamantele suprapuse care reflect alumina. Cu ajutorul lor, rubinele din acesti cercei stralucesc si mai mult.

Despre autor

Good Weather

Leave a Comment