Cele mai scumpe rochii de mireasa purtate de celebritati

Cand vine vorba de rochiile de mireasa, e evident ca ai de unde alege, ca orice mireasa cu un buget mai mic sau nelimitat isi va gasi rochia perfecta pentru ea. Chiar daca nu iti permiti sa imbraci o rochie de cateva milioane de dolari, poate esti totusi curioasa sa afli care sunt cele mai scumpe rochii de mireasa purtate de celebritati.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cele mai scumpe rochii de mireasa pe care le-au purtat celebritatile

Vom deschide lista cu rochia purtata de Serena Williams in ziua in care s-a casatorit. Se pare ca aceasta a costat nu mai putin de 3.5 milioane de dolari. Si nu a fost singura tinuta purtata de Serena la nunta. A mai schimbat inca doua tinute in timpul marelui eveniment.

Rochia purtata de Victoria Swarovski este, de asemenea, una dintre cele mai scumpe rochii de mireasa purtate de celebritati. Pretul tinutei a depasit 1 milion de dolari. Pe rochie au fost puse peste 500.000 de cristale.

cele mai scumpe rochii de mireasa

cele mai scumpe rochii de mireasa

Si rochia purtata de Kim Kardashian este una care isi gaseste locul in aceasta lista. Cand a avut loc nunta lui Kim cu Kanye, in anul 2014, aceasta a mers spre altar imbracata cu o rochie care a costat nu mai putin de 500.000 de dolari. Kim a mai purtat si o alta rochie in ziua nuntii, cea de jumatate de milion de dolari nu a fost singura ei tinuta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Si Salma Hayek se numara printre miresele celebre care au purtat o rochie scumpa. Nunta a avut loc in Venetia, in 2009, iar rochia ei a costat 434.000 de dolari.

Ducesa Kate Middleton a purtat, la randul ei, o rochie de mireasa al carei pret a ajuns la 434.000 de dolari. Nunta a avut loc in anul 2011, iar rochia ducesei a fost fara doar si poate una potrivita pentru un membru al casei regale.

In ziua in care s-a casatorit, Chiara Ferragni a purtat o frumoasa rochie de mireasa, dar aceea nu a fost singura ei tinuta. Tot ceea ce a purtat in ziua in care s-a casatorit a costat 420.000 de dolari. Nunta a avut loc in anul 2018 in Sicilia.

Coleen Rooney a purtat o rochie de 392.000 de dolari. Chiar daca evenimentul a fost unul intim, restrans, cu invitati din randul prietenilor apropiati si ai familiei, rochia a costat o mica (sau mare?) avere. Nunta a avut loc in anul 2008 in Italia.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Amal Clooney a spus DA imbracata intr-o rochie de mireasa care a costat 380.000 de dolari.

Mariah Carey si James Packer au anulat logodna, insa rochia pe care cantareata trebuia sa o poarte in ziua nuntii a costat 250.000 de dolari. Cantareata a dat foc rochiei de mireasa intr-unul din videoclipurile filmate dupa despartirea de cel care tebuia sa ii devina sot.

Marie-Chantal Miller s-a casatorit cu printul Pavlos in anul 1995, iar rochia pe care a purtat-o a costat 225.000 de dolari.

cele mai scumpe rochii de mireasa

cele mai scumpe rochii de mireasa

Desi s-a casatorit de opt ori, se pare ca prima rochie de mireasa a lui Elizabeth Taylor a fost si cea mai scumpa. Rochia purtata in 1950, cand s-a casatorit cu Conrad „Nicky” Hilton, a fost vanduta la o licitatie din Londra in 2013 cu 187.931 de dolari.

Cand s-a casatorit cu Michael Douglas in 1999, Catherine Zeta-Jones a purtat o rochie de mireasa de 140.000 de dolari.

Si rochia de mireasa a Printesei Diana a fost una scumpa. Tinuta purtata in 1981, cand aceasta s-a casatorit cu Printul Charles, a costat aproximativ 115.000 de dolari.

Jessica Biel, Melania Trump si Victoria Beckham au purtat rochii de mireasa al caror pret a ajuns la 100.000 de dolari.

Si acum, dupa ce am vorbit despre rochiile de mireasa, te invit sa accesezi si articolul de aici, unde gasesti si alte informatii despre acest subiect.

Sursa foto: Unsplash

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment