Cele mai populare flori la nunta

Florile sunt unul dintre „invitatii” speciali de la nunta si nu au cum sa lipseasca din timpul evenimentului. Exista atat de multe culori, parfumuri si tipuri de flori, incat poate fi dificil uneori sa faci o alegere. Din randurile de mai jos vei afla care sunt cele mai populare flori la nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Iata care sunt cele mai populare flori la nunta

Trandafirii

Cred ca nu este o surpriza pentru nimeni faptul ca trandafirii sunt printre cele mai populare flori de la nunta. Vin in diferite marimi, forme si culori, deci ai mai multe optiuni daca iubesti trandafirii si ii vrei la nunta ta. In plus, se gasesc in tot timpul anului, deci daca decideti sa faceti nunta chiar si iarna, nu trebuie sa va faceti griji in privinta florilor.

Bujorii

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Sunt unele dintre cele mai frumoase flori, deci sunt multe mirese care isi doresc sa le puna in buchetul de mireasa sau sa le foloseasca pentru aranjamentele de la nunta. Totusi, sunt flori destul de costisitoare si se gasesc mai greu in afara sezonului in care infloresc. Daca bugetul nu iti permite sa alegi aranjamentele din bujori, atunci buchetul tau poate contine aceste flori minunate.

Cele mai populare flori la nunta

Cele mai populare flori la nunta

Anemonele

Albe. Rosii. Mov. Exista mai multe culori, deci nu trebuie sa iti faci griji in privinta optiunilor limitate. Sunt flori frumoase, care vor face buchetul sa fie unul deosebit, asa ca daca iti doresti sa ai un buchet de mireasa facut din anemone, atunci poti sa optezi pentru aceste flori. Totusi, trebuie sa stii cand este sezonul lor. Cele mai multe infloresc din ianuarie pana in aprilie. Pentru o nunta de iarna sau primavara pot fi alegerea perfecta. In extrasezon si pretul lor creste, iar calitatea poate nu este una care sa va placa. Dar puteti cauta, intreba, verifica. Nu se stie niciodata ce veti gasi.

Liliacul

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Este romantic, are un parfum divin si poate fi gasit in mai multe culori. Poate fi floarea perfecta pentru buchetul miresei sau pentru aranjamentele de la nunta. De asemenea, poate fi folosit singur sau in combinatie cu alte flori, dar aceste detalii se pot discuta cu furnizorul de flori si se pot stabili in functie de buget, de local, de stilul nuntii, de tamatica sau culoarea nuntii (daca optati pentru asa ceva).

Cele mai populare flori la nunta

Cele mai populare flori la nunta

Ranunculus

Si florile acestea pot fi folosite atat pentru buchetul miresei, cat si pentru aranjamentele de la nunta. De regula ele nu sunt starul petrecerii, ci sunt folosite in combinatie cu alte flori. Este bine de stiut ca veti putea gasi ranunculus in mai multe culori.

Lalelele

Sunt frumoase, parfumate, vin in multe forme si culori, iar daca ai nunta programata primavara, lalelel pot fi o buna optiune pentru buchet sau pentru aranjamente. In plus, nu costa foarte mult, ceea ce reprezinta un avantaj cu siguranta.

Lacramioarele

Au un parfum minunat, sunt gingase si pot fi alegerea perfecta pentru buchetul miresei sau pentru aranjamentele florale de la nunta. Daca aveti nunta primavara, iar lacramioarele sunt florile tale preferate, atunci nu mai trebuie sa cauti, ai gasit deja florile ideale.

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment