Cele mai importante liste de facut pentru nunta

Cele mai importante liste de facut pentru nunta

Dat fiind faptul ca nunta reprezinta un eveniment foarte costisitor, cu multe lucruri de facut si de pus la punct, niste liste care sa va ajute sa va organizati sunt bine venite si v-ar fi de mare ajutor. Nu lasati pe ultima suta de metri niciun detaliu, organizarea este sfanta si, in mod cert, v-ar scapa si elibera de stresul acumulat in timp.

teilor.ro

1. Listele cu invitati

Cele mai importante liste de facut pentru nunta

Cele mai importante liste de facut pentru nunta

Este important sa aveti listele pentru invitati, este cea mai importanta dintre toate, astfel incat aceasta le influenteaza pe celelalte. Numarul invitatilor este extreme de important deoarece toate celelalte detalii se organizeaza in functie de cati invitati aveti la nunta. Confirmarea prezentei este, de altfel, foarte importanta. Initiati din timp aceasta procedura, astfel incat sa aveti timp suficient la dispozitie ca sa puneti la punct toate celelalte aspecte ale nuntii. Numarul meniurilor, numarul marturiilor, decoratiunile – acestea sunt variabile care sunt influentate de numarul invitatilor.

Lista cu invitati nu ar trebui sa cuprinda persoane pe care nu le doriti din diferite motive, este nunta voastra, iar starea de bine si confortul sunt elemente esentiale care pot face o mare diferenta atat in ceea ce priveste organizarea nuntii, cat si atmosfera din timpul acesteia.

teilor.ro

2. Lista cu decoratiunile pentru nunta

In cazul in care te-ai hotarat ce tema vei avea la nunta sau ce culori si ce stil sa domine, atunci este momentul sa-ti faci o lista cu decoratiunile de care ai nevoie sau de care crezi ca ai nevoie. Niciodata sa nu va ocupati de cumpararea decoratiunilor daca nu v-ati hotarat cu privire la tema pe care o veti aborda la nunta. Nu uitati faptul ca o buna organizare este cheia pentru a avea nunta mult visata. Tentatia, mai ales in ceea ce priveste decoratiunile, este foarte mare si s-ar putea sa depasiti bugetul alocat in cazul in care nu va impuneti si stabiliti inca de la inceput niste limite.

Cele mai importante liste de facut pentru nunta

Cele mai importante liste de facut pentru nunta

3. Lista cu florile pentru nunta

Cele mai importante liste de facut pentru nunta

Cele mai importante liste de facut pentru nunta

Florile sunt niste elemente importante din cadrul nuntii, acestea sunt indispensabile de pe mesele invitatilor si ale mirilor. Hotorati-va impreuna in legatura cu ce flori sa folositi si ocupati-va de acest aspect din timp. Culoarea, pasiunea si prospetimea ar trebui sa guverneze in ziua nuntii voastre. Aveti o multime de posibilitati, alegeti-o pe cea mai isteata si care va avantajeaza cel mai mult. Si de aceasta data revenim la prima lista, cea mai importanta si anume lista cu invitatii de nunta. Este important sa stiti cati invitati veti avea, in numar aproximativ, ca sa va puteti orientata in mod corect.

teilor.ro

Facti loc acestor liste si imbratisati ideea unei organizari bine puse le punct, activitatile pe care le veti avea zi de zi pana la ziua cea mare reprezinta suma tuturor eforturilor voastre si rezultatul va fi direct proprortional cu interesul pe care l-ati acordat acestui eveniment. Urmati-va instinctul si adoptati ideile care va fac fericiti si care va reprezinta personalitatea sau relatia. Fiti deschisi, actionati organizat si intr-un mod istet.

In continuare va invit sa cititi articolul acesta.

Despre autor

Stanciu Mihaela

Leave a Comment