Cele mai frumoase torturi de nuntă

Ne dorim ca tortul nostru să fie unul dintre cele mai frumoase torturi de nuntă pentru că acesta ne reprezintă pe noi ca miri, dar și pentru că ne place să fim speciali. Tortul este momentul delicios al nunții, însă până ca papilele gustative să aplaude, avem impactul cu tortul, și deci ne intereseaza cele mai frumoase torturi de nuntă pentru că vrem să impresionam și cu aspectul acestuia.

teilor.ro

Cele mai frumoase torturi de nuntă

Dacă nu vrem să ne lăsăm imaginația să zburde și avem nevoie de modele din care să ne inspirăm sau chiar pe care să la copiem, tot ce avem de făcut este să ne hotărâm asupra modelului dorit.

Tortul mirilor are o anumită semnificație și istorie, despre care puteți citi aici și de asemenea, puteți citi aici informații care să vă ajute să alegeți tortul pentru nuntă.

Top 8 cele mai frumoase torturi de nuntă

Sunt atât de multe variante, încât tuturor mirilor le este greu să aleagă tortul. Atunci când îl alegeți, puteți să țineți cont de tematica nunții, de meseria voastră, de aranjament și tot așa. Puteți alege tort alb, colorat, cu marțipan, cu fluturi, pictat, etc.

teilor.ro

Pentru a vă ușura decizia, vă vom pezenta un top 8 a celor mai frumoase torturi de nuntă.

1.Tort decorat cu fluturi. Acest tort sare în evidență atât datorită petei de culoare cât și a fluturilor. Il puteți comanda pe www.cofetariaarmand.ro, unde puteți alege și compoziția, iar prețul fiind de 110 lei/kg plus 20 lei/kg, prețul pe manoperă.

cele mai frumoase torturi de nuntă 1 cofetariaarmand.ro

2.Tort nuferi. Acest tort alb cu nuferi este extrem de elegant și tort îl puteți comanda tot pe www.cofetariaarmand.ro, prețul fiind același ca pentru tortul anterior. Tortul cu nuferi nu poate lipsi din top 8 cele mai frumoase torturi de nuntă.

2 cofetariaarmand.ro

2 cofetariaarmand.ro

3.Tort excentric. Dacă doriți să ieșiți din tipar, puteți alege un tort mai diferit, precum acesta. Acest tort îl puteți comanda pe www.etorturi.ro, prețul fiind de 69 lei/kg. Pe site veți găsi toate informațiile care vă interesează.

teilor.ro

3 etorturi.ro

4.Tort pictat. Dacă vă place să fiți unici, puteți alege un model de tort pictat. De exemplu, acest model de tort pictat merge perfect la o nuntă în pădure, despre care puteți citi aici. Tortul îl puteți comanda pe www.etorturi.ro, la același preț ca tortul anterior.

cele mai frumoase torturi de nuntă 4 etorturi.ro

cele mai frumoase torturi de nuntă 4 etorturi.ro

5.Tort cuplu romantic. Acest tort nu putea lipsi nici el din top cele mai frumoase torturi de nuntă. Îl puteți comanda pe www.cofetaria-maria.ro, prețul fiind de 90 lei/kg.

5 cofetaria-maria.ro

5 cofetaria-maria.ro

6.Tort cu bujori. Acest tort îl puteți comanda pe www.cofetariaalice.ro, prețul fiind de 169 lei/kg.

6 cofetariaalice.ro

6 cofetariaalice.ro

7.Tort black&white. Acest tort elegant și deosebit îl găsiți pe www.cofetăriiledelice.ro.

teilor.ro

7 cofetariiledelice.ro

7 cofetariiledelice.ro

8.Tort fructe. Acest tort decorat într-un mod special îl găsiți pe www.dulcinella.md, iar prețul începe de la 360 lei.

8 dulcinella.md

8 dulcinella.md

Vă recomand acest articol, unde veți putea găsi 40 de imagini cu cele mai frumoase torturi de nuntă, dar și cofetăriile aferente fiecărui tort prezentat de acest site, iar aici veți găsi iarăși, multe fotografii cu cele mai spectaculoase torturi.

Despre autor

M Olga

3 Comentarii

Leave a Comment