Cele mai ciudate casatorii din lume

Te intrebi care sunt cele mai ciudate casatorii din lume? Poate deja te gandesti la anumite situatii mai atipice, la anumite casatorii care te-ar surprinde, insa verifica lista de mai jos cu cele mai ciudate casatorii din lume, si afla daca te-ai fi gandit vreodata la astfel de situatii. Bineinteles, fiecare are libertatea sa iubeasca si sa se casatoresca cu cine doreste, indiferent daca vorbim despre o casatorie cu un animal, cu el/ea insusi/insasi sau un obiect. Credeai ca oamenii nu te mai pot surpinde?

teilor.ro

Afla care sunt cele mai ciudate casatorii din lume

In anul 2007, chinezul Liu Ye a decis ca este mai bine sa se casatoreasca cu… el insusi decat sa fie singur. S-a casatorit cu o versiune a lui facuta din carton si imbracata intr-o rochie rosie. El a recunoscut ca este narcisist si, de asemenea a spus ca „sunt multe motive pentru care m-am casatorit cu mine insumi, dar am vrut mai ales sa imi exprim nemultumirea fata de realitate.”

Cele mai ciudate casatorii din lume

Easy Weddings

Casatoria cu propria persoana nu este numai pentru barbati. In 2003, Jennifer Hoes s-a casatorit cu ea insasi in Olanda, in ziua in care a implinit 30 de ani, in prezenta familiei si a prietenilor.

Acelasi lucru s-a intamplat in anul 2010, cand Chen Wei Yih s-a casatorit cu ea insasi in Taiwan. A decis ca a ajuns intr-un punct in care casatoria este esentiala, societatea o presa sa faca pasul cel mare, insa pentru ca nu a gasit persoana potrivita, a rezolvat problema casatorindu-se cu ea insasi.

teilor.ro

Nu, lista cu cele mai ciudate casatorii din lume nu se opreste aici. In 2006, o femeie din India s-a indragostit de un sarpe, iar pentru ca iubirea lor sa fie completa, si relatia sa ajunga la nivelul urmator, bineinteles ca s-a casatorit cu sarpele. La nunta au participat mai mult de 2000 de persoane, insa a lipsit… mirele, care a fost inlocuit cu o versiune a sa realizata din metal.

Dupa 15 ani de relatie, o femeie din Anglia s-a casatorit cu un… delfin, despre care afirma ca este iubirea vietii ei.

Cele mai ciudate casatorii din lume

Wall Alpha Coders

Un fermier din India s-a casatorit cu un caine. Era un barbat cu dizabilitati, care considera ca a fost blestemat dupa ce a ucis doi caini. Medicii nu aveau cum sa il ajute, insa astrologul sau i-a spus ca singura modalitate de a scapa de blestem este sa se casatoreasca cu un caine. Restul povestii este usor de ghicit.

O femeie s-a indragostit de… Turnul Eiffel, asa ca in 2008 a oficializat relatia si a mers mai departe chiar, schimbandu-si numele in Erika La Tour Eiffel. Femeia a mai avut o relatie de lunga durata cu un… arc si tine foarte mult la un gard, insa iubirea vietii ei este Turnul Eiffel.

teilor.ro

Cele mai ciudate casatorii din lume

World For Travel

In 1979, Eija-Riitta Berliner-Mauer s-a casatorit cu… Zidul Berlinului, de care se indragostise in copilarie, dupa ce l-a vazut la televizor.

Nu avem cum sa excludem urmatoarea nunta din lista cu cele mai ciudate casatorii din lume. Se pare ca in 2010, Lee Jin-gyu s-a casatorit cu… o perna. Deja, dupa ce am parcurs randurile de mai sus, simtim ca nimic nu ne mai surprinde. Se pare ca pe perna aparea chipul unui personaj feminin dintr-un anime, ceea ce a cucerit iremediabil inima barbatului.

Davecat s-a casatorit cu o… papusa pentru ca, afirma el, aceasta ii ofera lucruri pe care o femeie reala nu ar putea sa i le ofere, cum ar fi… linistea.

Dupa ce am aflat care sunt cateva dintre cele mai ciudate casatorii din lume, sa aflam si cum arata o nunta normala, filmata de un videograf profesionist.

teilor.ro

filmare nunta bucuresti

filmare nunta bucuresti

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment