Cele mai amuzante idei de cadouri de casa noua

Traditia de cumparare a unui cadou de casa noua isi are radacinile in cultura fiecarui popor. Aceasta traditie este cunoscuta inca din Evul Mediu si acest lucru semnifica aducerea de noroc celor ce se muta in noua casa. Alegerea unui astfel de cadou se face cu multa usurinta, dar in acest articol vom vorbi despre cadouri pentru cupluri cu umor. In continuare iti vom prezenta cele mai amuzante idei de cadouri de casa noua care sa te inspire si sa iti fie de ajutor.

Cele mai amuzante idei de cadouri de casa noua

1. Detector de minciuni cu socuri electrice

Un cadou util si foarte amuzant pentru cei doi poate fi detectorul de minciuni cu socuri electrice. Atunci cand unul dintre cei doi au impresia ca celalalt minte, acest detector rezolva problema. Modul de functionare este foarte simplu: pui persoana in cauza sa isi aseze man ape detector si incepi sa ii pui intrebari. Aparatul are un detector incorporat ce ii monitorizeaza semnele vitale, iar la final afiseaza rezultatul pe ecran, iar daca persoana minte, aceasta se curenteaza. La inceput este posibil ca aparatul sa se insele, dar pe parcurs, deja este imposibil. Retineti ca acest detector de minciuni cu socuri electrice nu este recomandat persoanelor cardiace, epileptic sau cu alte afectiuni de natura asemanatoare. Acest detector se gaseste pe Oaches si are un pret de achizitionare de 149 de lei.

Cele mai amuzante idei de cadouri de casa noua

Detector de minciuni. Sursa: Oaches

2. Hotarator magnetic

Un hotarator magnetic este ideal de folosit cand habar nu ai ce sa faci intr-o anumita situatie. Azi spala el sau ea vasele? Maine duce el sau ea gunoiul? Mergem la petrecere sau stam acasa? Pur si simplu misti bila hotaratorului magnetic iar campul magnetic se va opri in dreptul unei decizii din cele sase . Cele sase decizii sunt: yes, maybe, definitely, no way, try again si ask a friend. Acest hotarator se gaseste pe Oaches, iar pretul de achizitionare este de 49 de lei.

Cele mai amuzante idei de cadouri de casa noua

Hotarator magnetic. Sursa: Oaches

3. Ruleta cu shoturi

Aceasta ruleta cu shoturi poate fi foarte distractiva pentru o seara intre prieteni. Aceasta ruleta contine 17 pahare de shot ce sunt numerotate si poate fi un cadou deosebit pentru un cuplu. Aceasta ruleta cu shoturi se gaseste pe Smuff si poate fi achizitionata la pretul de 79.99 de lei.

Hotarator magnetic. Sursa: Oaches

Ruleta cu shoturi. Sursa: Smuff

4. Ceas desteptator cu tinta

Responsabilitatile sunt numeroase, dar trezitul de dimineata poate fi destul de dificil uneori. Sotia trage prea mult de sot dimineata sa se trezeasca? Gata! Acest ceas desteptator suna dimineata la ora programata, iar singura modalitate de a opri alarma este sa nimeresti tinta cu pistolul laser. Acest ceas desteptator cu tinta se gaseste pe Emag si poate fi achizitionat la pretul de 157 de lei.

Cele mai amuzante idei de cadouri de casa noua

Ceas desteptator. Sursa: Emag

Sper ca aceste idei de cadouri amuzante de casa noua pentru cupluri te-au inspirat si ti-au pus imaginatia in miscare. In continuare te invit sa citesti sa citesti un articol despre cadouri perfecte de casa noua de la Mobexpert.

Despre autor

A Anca

Leave a Comment