Cel mai important lucru pe care trebuie sa il faca o mireasa in ziua nuntii

Aici voi vorbi despre cel mai important lucru pe care trebuie sa il faca o mireasa in ziua nuntii, in opinia mea. Am participat la ceva nunti in ultima vreme, asa ca in urma observatiilor facute atunci, am ajuns la o concluzie. Mai jos vei vedea despre ce este vorba.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il faca o mireasa in ziua nuntii

Cred ca cel mai important lucru pe care trebuie sa il faca o mireasa in ziua nuntii este sa se relaxeze. Sa nu se mai gandeasca la ce ar putea merge prost, la micile intarzieri, la ce nu a iesit conform planului. Pur si simplu sa se bucure de nunta, de povestea ei de dragoste, de faptul ca se casatoreste cu barbatul pe care il iubeste. Ce conteaza mai mult decat asta?

Da, fotograful poate intarzie, un fir de par a iesit din cocul pentru care a platit o mica avere, preotul parca a uitat sa mai incheie slujba religioasa. Dar astea sunt intamplari care peste o vreme nici nu vor mai conta. Atunci, pe moment, te pot deranja, irita, enerva sau te vor face sa simti si sa spui anumite lucruri neplacute. Dar sunt detalii, lucruri de care vei rade mai tarziu sau poate chiar le vei uita.

cel mai important lucru

cel mai important lucru

In schimb, iti vei aminti privirea lui cand te-a vazut pentru prima data in rochie de mireasa, o sa iti amintesti mereu emotia din ochii parintilor tai, primul vostru dans in calitate de sot si sotie si cat de mult incercai sa iti amintesti fiecare pas ca sa nu o dai in bara. O sa iti aduci aminte ca ai dansat asa cum nu credeai ca va fi posibil sa o faci pe tocuri, vei sta in fata aparatului de fotografiat si vei lasa fotograful sa suprinda cele mai sincere emotii, cel mai frumos zambet, pe care mai tarziu le vor vedea copiii vostri, copiii copiilor lor.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Nu lasa lucrurile marunte sa stea in calea bucuriei de a te casatori cu cel pe care il iubesti. Nu le lasa sa arunce asupra nuntii tale o umbra. Nu uita ca nimic nu este perfect si nici nunta ta nu are cum sa fie. Da, probabil unele persoane se vor arata nemultumite de un lucru sau altul, dar trebuie sa stii ca atata vreme cat tu ai facut tot ceea ce ai putut, nu ai de ce sa te simti prost. Nu ai cum sa multumesti pe toata lumea, asta este un lucru cat se poate de sigur.

cel mai important lucru

cel mai important lucru

Fii amabila cu invitatii, danseaza, zambeste-le, fii un exemplu pentru ei si te vor urma la distractie, pe ringul de dans. Scapa de teama, jena si orice te tine departe de bucuria de a fi mireasa. Danseaza cum simti, razi pana la lacrimi daca asta vrei sa faci, chiar daca o sa iti curga un pic rimelul. Retusezi machiajul apoi. Daca tu te simti bine si invitatii observa asta, atunci toata lumea se va simti bine (sau, ma rog, majoritatea invitatilor).

Si acum, la final, te invit sa citesti si articolul de aici ce iti poate fi util daca te vei casatori in curand.

Sursa foto: Pexels

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment