Cea mai celebră și bogată mireasă din România

Cea mai celebră și bogată mireasă din România, supranumită „sora Kardashian” de România, a devenit faimoasă la noi din cauza nunții, iată de ce.

Este vorba despre Alice Abdel Aziz, ea a realizat o căsătorie dintre cele mai fericite cu alesul sufletului său care se întâmplă să mai fie și un milionar libanez tânăr. Din păcate ceremonia religioasă a fost una doar pentru familie și un cerc restrâns de prieteni ai mirilor. Cei doi au început însă pregătirile pentru acest eveniment încă de la primele ore ale dimineții. Mireasa a mers alături de mama sa și cele două surori la un salon de înfrumusețare din Liban, unul de lux, desigur.

teilor.ro

La capitolul machiaj și coafură totul a fost ca în vis, însă mirii și-au dorit ca tot ce ține de nuntă să fie la fel, așa că au avut grijă până și de cele mai mici detalii. Iată doar câteva amănunte ale nunții lor de vis: au folosit sute de flori pentru a înfrumuseța locul unde s-au căsătorit iar sute de feluri de mâncare i-au încântat pe invitați.

Cea mai celebră mireasă din România

Cea mai celebră mireasă din România

Alize și soțul ei au respectat tradiția din Liban și au mers în fața imamului, conduși de către părinții lor. Nici după ceremonie lucrurile nu au fost mai puțin fastuoase, drept urmare, după ce și-au jurat dragoste eternă, cei doi au semnat contractul de căsătorie, au fost felicitați de cei pe care și i-au dorit aproape, iar mireasa a avut parte de o surpriză foarte strălucitoare: a primit de la soțul ei câteva bijuterii cu diamante, printre care și verigheta. În momentul când s-a dat liber la poze, Alice a afișat-o extrem de mândră.

Restaurantul unde și-au sărbătorit uniunea a fost la malul mării, acolo s-a petrecut până în zori, ca-n povești, muzica a fost aleasă iar mireasa a fost, așa cum este și normal, centrul atenției tuturor.

teilor.ro

Cea mai celebră mireasă din România

Cea mai celebră mireasă din România

Un amănunt puțin cunoscut este că surorile Nadine, Alice și Farah s-au născut de fapt în Liban, dar mama și bunicii erau din Craiova, drept urmare acolo și-au petrecut ele copilăria și vacanțele. În 2013 ele s-au remarcat în spațiul public inaugurând un site unde dădeau sfaturi adolescentelor despre modă, să nu uităm nici faptul că în urmă cu ceva ani au avut parte de propria emisiune, The Sisters, după modelul celebrelor surori Kardashian. Deși surorile românești par rupte din lumea Kardashian, le deosebește doar faptul că sunt naturale sută la sută.

Cea mai celebră și bogată mireasă din România

„Nu ne-am gândit deloc că vom face asta. Noi, când am terminat facultatea, fiecare a lucrat într-o companie… Am avut telefonul și ne-a schimbat viața. Nici nu ne-am gândit că o să fie un reality-show în Liban, deloc nu m-am gândit… Și că o să fim chiar noi… Sunt foarte multe surori frumoase în Liban, deci, de ce noi? A fost un noroc”, povestește  Nadine Abdel Aziz, cea care pare a fi și „capul” în ceea ce privește imaginea publică a celor trei.

Pentru imagini la fel de frumoase precum cele de la nunta lui Alice, cea mai celebră și bogată mireasă din România, te invit să arunci un ochi pe StudioBlitz.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment