Care a fost cea mai apreciată nuntă din toate timpurile? Răspunsul este atât de previzibil…

Ne căsătorim din dragoste și facem nunta pentru a ne uni în fața lui Dumnezeu, pentru a întemeia o familie  și pentru a ne împărtăși bucuria cu cei dragi. Asta ar trebui să fie tot ce contează atunci când pornim la drum în organizarea unei nunți. De cele mai multe ori așa și este , dar cine a organizat deja o nuntă, știe că undeva pe parcurs sau măcar a doua zi după nuntă te intrebi dacă invitaților tăi le-a păcut nunta. Cumva o faci pentru sufletul tău, dar invariabil ajungi să îți dorești ca să fie și pe gustul invitaților. De multe ori avem nevoie de un feedback, așa este și cu nunta, așteptăm cu nerăbdare fotografiile de la nuntă, apoi le încărcăm pe rețelele de socializare și uneori mai tragem cu ochiul să vedem cât de apreciate au fost. V-ați întrebat vreodată care a fost cea mai apreciată nuntă din lume?
Răspunsul este atât de previzibil…

Nunta lui  Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a intrat în Cartea Recordurilor

cea mai apreciată nuntă

cea mai apreciată nuntă

Cea mai apreciată nuntă din lume, nu a  fost așa cum ne-am fi așteptat poate, una extrem de luxoasă, cu ținute de zeci de mie de uro și decoruri de basm, nu, nu a fost ca nunțile din filme, dar a fost pe gustul celor care au organizat-o și asta contează cel mai mult.
Așa  cum era previzibil cea mai apreciată nuntă din lume a fost cea a fondatorului Facebook,  Mark Zuckerberg cu Priscilla Chan. Anunţul privind căsătoria acestora fost făcut chiar de  Mark Zuckerberg, care a afișat o fotografie pe pagina lui de Facebook, fotografia a fost apreciată de  1,045,272 ori . Nunta fondatorului facebook  intrat în acest fel in Cartea Recordurilor  devansand astfel recordul precedent deținut de Lyl Waine.

Câteva detalii despre cea mai apreciată nuntă

cea mai apreciată nuntă

cea mai apreciată nuntă

  • Ceremonia a fost una privată și s-a desfăşurat în curtea casei lui Zuckerberg din Palo Alto, California, potrivit revistei People.
  • Invitatii nu au stiut că vor participa la o nunta ci se  aşteptau să sărbătorească recenta absolvire de către Priscilla a Universităţii de Medicină.
  • Inelul cu rubin pe care Zuckerberg i l-a dat Priscillei a fost unul conceput chiar de el.
  • Deși fondatorul Facebook este milionar în euro, sotia lui a purtat o rochie de mireasă de 4700 de dolari, care se afla de 2 ani pe site-ul creatorului de modă
  • Cei  păreau foarte stânjeniți în pozele de la nunta
  • La nuntă au fost invitate mai puțin de 100 de persoane
  • Cei doi au ales sa-și oficializeze relația după nouă ani.

Cea mai apreciată nuntă din lume a fost surprinzător una foarte modestă, doi oamenii care aveau toate resursele financiare pentru a-și duce nunta în Cartea Recordurilor, poate cu cel mai mare tort, cea mai scumpă rochie de mireasă, sau cea mai scumpă petrecere de nuntă, au ales să se căsătorească discret. Nunta lor a intrat totuși în cartea recordurilor cu cea mai apreciată nuntă din lume, deși nu credem că a existat o intenție în acest sens.

Putem vedea în asta un mesaj destul de puternic, un îndemn la intimitate și modestie, dar dacă încă ne dorim cea mai apreciată nuntă, alegerea celor mai inspirati fotografi și videografi de nuntă poate f primul pas către succes. Intră asadar pe pagina StudioBlitz pentru a urmări trailere de la nunți care cu siguranță au fost extrem de apreciate.

Despre autor

C. Alina

Leave a Comment