Ce vor sotiile sa auda de la sotii lor

Ce vor sotiile sa auda de la sotii lor? Ei bine, domnilor, exista cateva lucruri care ar fi muzica pentru urechile doamnelor voastre. Sa vedem care sunt acele cuvinte care le-ar bucura tare mult pe sotiile voastre si de ce se intampla lucrul acesta.

Ce vor sotiile sa auda de la sotii lor

HD Wallpapers Rocks

Ce vor sotiile sa auda de la sotii lor?

„Iti multumesc pentru tot ceea ce faci pentru familia noastra!”. Da, si tu muncesti, mult, foarte mult poate, insa la fel face si sotia ta, asa ca nu uita sa ii spui ca apreciezi ceea ce face pentru tine, pentru voi, pentru famile.

„Esti o mama buna si o sotie pe masura!”. Daca iti doresti sa ii faci ziua mai buna, cateva cuvinte sincere si venite din inima te vor ajuta. Nu trebuie decat sa ii multumesti si sa ii spui ca se descurca de minune atat ca mama, cat si ca sotie. Ce vor sotiile sa auda de la sotii lor? Si ceea ce am mentionat anterior.

„Lasa-ma sa fac asta pentru tine!”. Sotia ta stie ca vii obosit de la serviciu, asa cum probabil este si ea. Asa ca, daca te oferi sa o ajuti la ceva, oricat de nesemnificatv ar fi, atunci sigur vei primi bile albe. Chiar si faptul ca o ajuti sa stranga masa dupa cina conteaza. Sau, daca faci ceva ce in mod obisnuit nu se intampla, precum sa speli rufele, atunci sigur vei primi mult mai multe bile albe.

Ce vor sotiile sa auda de la sotii lor

ISTOCK/DEAN MITCHELL

„Te iubesc atat de mult!”. Ai observat cuvintele care urmeaza dupa „Te iubesc!”? Sa ii spui ceea ce simti pentru ea este perfect, dar daca ii spui si cat de mult o iubesti sau de ce o iubesi, atunci sigur ii vei topi inima. De ce sa nu incerci?

Ce vor sotiile sa auda de la sotii lor? „Esti frumoasa!”. Nu conteaza ce varsta are, de cat timp sunteti casatoriti, intotdeauna ii va placea sotiei tale sa ii spui ca este frumoasa, sa stie ca o consideri atragatoare. Poti folosi oricare adjectiv ce crezi ca o reprezinta. Complimentele vor fi apreciate fara doar si poate. Si, bineinteles, trebuie sa fie sincere, nu sa fie rostite doar de dragul de a spune ceva frumos.

Ce vor sotiile sa auda de la sotii lor? „Lasa-ma pe mine sa am grija de copii!”. Daca ai grija de copii in mod obisnuit, atunci felicitari! Daca nu faci asta regulat, atunci poate ar fi momentul, astfel incat si sotia ta sa aiba putin timp pentru ea, pentru a-si incarca bateriile. Si, o sotie cu bateriile incarcate are mai multa rabdare, este mai iubitoare si mai pozitiva.

„Sa iesim undeva in seara asta!”. Propune-i sa iesiti la intalnire si astfel ii vei demonstra ca iti face placere compania ei. In plus, sa iesiti numai voi doi, sa luati o pauza de la viata cotidiana, va fi grozav.

Ce vor sotiile sa auda de la sotii lor

Huffington Post

„Imi pare rau ca ai avut o zi frustranta/grea!”. Cuvintele acestea ii vor arata ca stii prin ceea ce trece si ca ii esti alaturi.

„M-as casatori din nou cu tine!”. Ce vor sotiile sa auda de la stoii lor? Cu siguranta si aceste cuvinte prin care ii transmiti ca iubesti viata alaturi de ea si daca va trebui sa o iei de la capat, ai lua aceleasi decizii in ceea ce o priveste.

„Cum pot fi un sot mai bun?”. Insa, ianinte de a-i adresa intrebarea, fii pregatit si pentru raspunsuri care poate te vor supara putin. Renunta la atitudinea defensiva.

Iar la final, dupa ce am aflat ce vor sotiile sa auda de la sotii lor, sa vizionam cateva clipuri de nunta pe pagina StudioBlitz.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment