Ce vor femeile in relatie

Te intrebi ce vor femeile in relatie? Inainte de toate isi doresc ca partenerul lor sa fie sincer, sentimentele lui sa fie la fel de sincere, sa fie mereu el insusi in preajma ei astfel incat sa ii permita sa isi dea la randul sau mastile jos, sa nu fie nevoita sa se ascunda, sau sa ii fie teama sa se dezvaluie asa cum este ea, cu defectele si caliatile care o compun. Bineinteles, fiecare femeie isi poate dori lucurri diferite de la partenerul de cuplu. Totusi, se pare ca sunt unele aspecte pe care oricare doamna sau domnisoara le apreciaza. Sa vedem ce vor femeile in relatie si, nu in ultimul rand, de ce.

teilor.ro

Ce vor femeile in relatie

Today

Ce vor femeile in relatie

Sa fie curtate. Iti amintesti cum erai la inceputul relatiei? In primele saptamani ai fi facut orice pentru a o cuceri si pentru ca ea sa te accepte. Ei bine, odata ce ai obtinut femeia pe care ti-o doresti, nu te culca pe o ureche si nu renunta la acele obiceiuri care ii placeau atat de mult. Arata-i ca inca iti pasa si din cand in cand fa cate un gest in acest sens. Va aprecia cu siguranta. Incercati sa mentineti vie relatia, prin lucruri simple, carora poate nu le acordati atentia cuvenita, insa sunt atat de benefice. Fa-o sa zambeasca si vei constata ca vei incepe sa zambesti si tu impreuna cu ea.

Ce vor femeile in relatie

The Huffington Post

Femeilor le place sa fie invidiate. Deci ce ai de facut? Fii cel mai bun iubit/sot din lume. Uneori avem obiceiul de a ne vedea pe noi insine sau relatiile pe care le avem, raportandu-ne la cei din jur. Si astfel, presupunem ca daca cineva isi insala parteneraul/a, atunci este ok sa facem si noi acelasi lucru. Si, pe de alta parte, daca altii isi trateaza persoana iubita cu respectul cuvenit, atunci stim sigur ca acelasi lucru trebuie sa il facem si noi. Ideea este sa nu astepti sa vezi ce fac altii pentru ca tu sa le urmezi exemplul, ci sa iei atitudine, sa ai initiativa, sa o surprinzi cand se asteapta mai putin. Mergi la ea la serviciu si ofera-i flori, sau poate o vei surprinde cu o cina romantica, ori o vacanta scurta. Ce vor femeile in relatie? Ei bine, trebuie sa recunoastem ca din cand in cand doamnelor sau domnisoarelor le-ar placea sa fie invidiate de celelalte, sa arate ca au cel mai bun sot sau iubit din lume. Ajut-o sa faca asta si se va indragosti de tine din ce in ce mai mult pe zi ce trece. Nu e chiar atat de greu, nu?

Ce vor femeile in relatie? Sa fie apreciate. Ai facut vreodata ceva pentru persoana iubita, insa aceasta nu a schitat vreun gest de recunostinta? Daca raspunsul este unul afirmativ, atunci stii ca sentimentul nu este deloc placut. Asa ca, incearca sa ii arati ca o apreciezi, chiar si pentru lucururile marunte pe care le face. Oricarui om i-ar placea sa vada, sa simta ca este apreciat de partenerul de viata.

teilor.ro

Ce vor femeile in relatie? Cateva dintre raspunsuri sunt cele de mai sus. Si, pentru ca suntem la capitoul relatii, va propun sa ramanem putin in aceasta zona si sa vizionam cateva clipuri de nunta pe StudioBlitz.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

3 Comentarii

Leave a Comment