Ce urmeaza dupa ce va logoditi? Pe cine anuntati prima data?

V-ati logodit si abia asteptati ca toti cei pe care ii stiti sa afle vestile! Insa nu va grabiti sa postati informatiile pe Facebook inainte de a le da personal vestea cea mare oamenilor dragi voua. Mai jos vei gasi infiormatii referitoare la cine ar trebui sa afle prima data ca v-ati logodit si de ce este important ca ei sa fie primii carora le dati vestea cea mare. Nu stiti ce urmeaza dupa ce va logoditi? Pe cine anuntati prima data? Veti gasi raspunsurile in randurile care urmeaza.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce urmeaza dupa ce va logoditi? Pe cine anuntati prima data?

Parintii sunt primele persoane care trebuie sa afle ca v-ati logodit. Si este firesc sa se intample asta, avand in vedere ca un astfel de eveniemnt important pentru voi, conteaza mult si pentru ei. V-au dat viata, v-au crescut si v-au ajutat sa deveniti oamenii din prezent. Asa ca incercati sa le dati vestea cat mai repede posibil. De asemenea, asigurati-va ca ei vor fi primii care vor afla. Si direct de la voi, nu prin intermendiul retelelor de socializare. De asemenea, incarcati sa le dati vestea fata in fata daca se poate, daca nu, la telefon. Insa evitati sa le scrieti un mesaj prin care sa ii anuntati ca v-ati logodit. Vestile atat de importante nu se transmit printr-un mesaj scris.

Ce urmeaza dupa ce va logoditi? Pe cine anuntati prima data?

JWO Jewelers

Bunicii vor fi urmatorii care vor afla ca in curand va veti castaori. Daca aveti norocul ca ei sa mai fie inca in viata, atunci trebuie sa ii anuntati ca v-ati logodit. Cu siguranta se vor bucura si vor astepta cu nerabdare evenimentul cel mare. Nu uitati ca au avut un rol important in viata voastra. Poate in utlima vreme nu i-ati mai vazut atat de des ca in copilarie, insa nu inseamna ca trebuie sa uitati de ei. Din contra, cu ocazii atat de importante este ideal sa vorbiti cu ei si sa le dati vestea cea mare. Cu siguranta atunci cand erati copii se intrebau cum va fi nunta voastra, cu cine va veti castaori, isi imaginau cum veti arata in ziua nuntii, asa ca in sfarsit vor trai in viata reala acele moemnte unice. Vor fi emotionati, la fel ca voi si parintii vostri. Va insemna mult pentru ei daca i-ati anunta personal ca urmeaza sa va castaoriti.

CITESTE SI: Motive pentru care sa va logoditi de Craciun
CITESTE SI: Cat de mult te poti implica in cererea in casatorie pregatita de iubitul tau?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Rudele apropiate trebuie sa afle, de asemenea, ca urmeaza sa va casatoriti. Asa ca fratii, surorile, unchii si matusile voastre trebuie sa afle vestea cea mare. Unii dintre ei va pot fi cavaleri de onoare si domnisoare de onoare, asa ca este ideal sa le dati si lor vestea cea mare cat mai repede cu putinta.

Ce urmeaza dupa ce va logoditi? Pe cine anuntati prima data?

Flytographer

Prietenii. Dupa familie, prietenii sunt cei care ar trebui anuntati ca v-ati logodit. Nu degeaba se spune ca prietenii sunt o a doua familie, sau familia pe care ti-o alegi. De asemenea, unii dintre ei va pot fi cavaleri de onoare sau domnisoare de onoare. Asa ca nu uitati sa le dati si lor vestea cea mare.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment