Ce trebuie sa stii inainte de organizarea nuntii

Daca te-a cerut de sotie, urmeaza sa organizezi marele eveniment. Esti entuziasmata, insa stii ca sunt multe aspecte de care trebuie sa tii cont. Iata ce trebuie sa stii inainte de organizarea nuntii.

Ce trebuie sa stii inainte de organizarea nuntii

1. Nu alege locatia inainte de a lua alte decizii. Asta deoarece in functie de locul in care va avea loc petrecerea de nunta trebuie sa stabiliti si numarul invitatilor si multe alte aspecte. Poate va veti dori la nunta mai multe persoane, iar locatia nu este suficient de mare. Asa ca, inainte de a lua decizia finala legata de locatie, ganditi-va si la alte aspecte importante precum invitatii, bugetul, muzica (poate nu se aude bine in acel local) etc.

Ce trebuie sa stii inainte de organizarea nuntii

Ce trebuie sa stii inainte de organizarea nuntii

2. Ai grija cand iti alegi furnizorii. Este important sa poti avea incredere in ei. Asta pentru a nu-ti face griji mereu, pentru a nu te intreba constant daca te vor ajuta, sau, din contra, totul va fi un dezastru deoarece nu sunt profesionisti. Asa ca este important sa ceri recomandari din partea altora, sa te informezi bine iniante de a-ti alege furnizorii.

3. Este bine daca nu stii totul. Bineinteles ca iti doresti ca totul sa fie perfect in ziua nuntii, motiv pentru care te vei implica in organizarea evenimentului. Vrei sa pui la punct chiar si cel mai mic detaliu. Pentru a se intampla asta, vrei sa stii totul, sa detii controlul asupra oricarui detaliu. Insa uneori este mai bine daca nu stii si partile mai putin placute din spatele organizarii nuntii. Si ii lasi pe altii sa se ocupe de ele (prietenii sau mambrii familiei care se ofera sa te ajute, sau organizatorul de nunta, daca vei avea unul).

4. Fa ceea ce simti. Nu trebuie sa iei exemplu nunta prietenilor vostri care s-au casatorit recent sau alte nunti despre care ai citit pe internet. Daca va doriti la nunta anumite elemente care va reprezinta, atunci nu trebuie sa lasati pe nimeni sa va spuna ce sa faceti. Nu uitati ca este evenimentul vostru, deci simtiti-va liberi sa faceti ceea ce va doriti.

CITESTE SI: Pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru organizarea nuntii
CITESTE SI: Semne ca organizarea nuntii te streseaza

Ce trebuie sa stii inainte de organizarea nuntii

Ce trebuie sa stii inainte de organizarea nuntii

5. Daca va certati in timpul organizarii nuntii nu inseamna ca veti divorta. Nuna va fi primul eveniment in timpul caruia fammiliile si prietenii vostri vor fi impreuna. Iar asta poate fi destul de coplesitor. Asa ca, daca vor aparea unele conflicte intre voi, nu trebuie sa va ganditi ca relatia voastra se va termina cu un divort. Unele certuri chiar nu pot fi evitate. Toate cuplurile trec prin asta, chiar si in timpul organizarii nuntii.

6. Ce faceti in legatura cu traditiile? Acestea exista cu un motiv, insa nu este obligatoriu sa le respectati daca nu credeti in ele sau daca nu va fac sa va simtiti in largul vostru.

7. Telefoanele mobile nu sunt obligatorii la nunta. Cine nu are un telefon mobil si cine nu il foloseste constant, mai ales pentru a face poze si pentru a accesa contul de pe retelele sociale? Insa, pentru ca invitatii sa fie prezenti trup si suflet in timpul nuntii, i-ai putea ruga dinainte sa renunte la aceste accesorii si sa se bucure impreuna cu voi de eveniment.

8. Nu renuntati la fotograf/i si la videograf/i. Multe cupluri care au facut asta au regretat mai tarziu ca nu au putut sa imortalizeze un eveniment atat de important pentru ei.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat ce trebuie sa stii inainte de organizarea nuntii, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment