Ce trebuie sa stii despre videograful de nunta

Fotografiile sunt perfecte pentru a captura un singur moment din cadrul nuntii, insa cum ar fi ca fiecare secunda sa fie inregistrata? Tocmai pentru ca multe cupluri isi doresc sa aiba amintirea zilei in care au spus „DA”, se opteaza pentru angajarea unui videograf de nunta. In plus, exista vreo modalitate mai buna de a le arata si celor care nu au putut fi prezenti la nunta cum a decurs marele eveniment? Si nici nu mai vorbim despre viitor, cand veti privi impreuna filmul de la nunta si va veti aminti cu placere acele momente unice. Sa alegi persoana indicata pentru a se ocupa de filmarea nuntii nu este tocmai usor. De aceea am pregatit un material care iti spune ce trebuie sa stii despre videograful de nunta.

Ce trebuie sa stii despre videograful de nunta

Ottawa Camera

Ce trebuie sa stii despre videograful de nunta?

Cat timp dureaza sa editeze filmarea. Este unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le aflati. Exista videografi care lucreaza foarte incet, motiv pentru care v-ati putea primi filmarea dupa o lunga perioada de timp de la nunta. Ii puteti cere sa accelereze procesul sau puteti alege un videograf care, aproape peste noapte, va va edita filmul, insa, evident, preturile ar putea creste. Discutati cu profesionistul despre acest detaliu, pentru ca ambele parti sa fie multumite de colaborare.

Are recomandari bune. Ce trebuie sa stii despre videograful de nunta? Un alt aspect important este cel mentionat anterior. Daca este recomandat de mai multe persoane, daca pe pagina de internet are recenzii bune, atunci poate deveni fara doar si poate persoana ideala pentru realizarea filmarii de la nunta voastra.

Ce trebuie sa stii despre videograful de nunta

Jacksonville Bridal Wave

Cum arata celelalte filmari de la nunti? Cei mai buni videografi sunt si cei mai buni editori video, iar cei mai buni editori fac cele mai bune montaje. Astfel, nu ar fi de mirare ca mirilor sa le dea lacrimile in momentul in care vad pe ecran filmarea din timpul dansului lor impreuna, de exemplu. Acesta este un bun idicator al talentului videografului.

Cate camere video vor fi la nunta? Poate fi o singura camera video, sau pot fi mai multe, in functie de pachetul pentru care optati sau in functie de locatie (daca este una spatioasa, atunci pot fi mai multe camere video. Altfel, va fi prea multa aglomeratie). De asemenea, trebuie sa se acorde atentie realizarii fotografiilor si filmarii, pentru ca in cadru sa nu intre fotografii ori invers, sau pentru ca mirii sa nu fie pusi in situatia de a se imparti in acelasi timp intre foto si video. Trebuie sa discutati cu fotograful si cu videograful si de asemenea este indicat ca ei sa isi faca un plan.

Ce trebuie sa stii despre videograful de nunta

Suzou

Va face si fotografii? Ce trebuie sa stii despre videograful de nunta? Daca se va ocupa (el sau altcineva din echipa) de realizarea fototografiilor, sau numai de video. Ii solicitati serviciile pentru a filma, insa intrebati daca ofera si posibilitatea realizarii fotografiilor. Exista videografi care asigura numai filmarea nuntii, iar daca nu intrebati inainte si presupuneti ca se ve ocupa si de fotografii, exista riscul ca in ziua nuntii sa constatati ca, de fapt, nu aveti un fotograf.

Ai vazut ce trebuie sa stii despre videograful de nunta, iar acum sa vedem aici si cum trebuie sa arata filmarile de la nunta, realizate de un profesionist in domeniu.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment