Ce trebuie sa stii despre invitatiile de nunta

Invitatiile nu vor fi primul proiect pentru nunta, insa reprezinta, fara doar si poate, unul dintre cele mai importante lucruri la care trebuie sa va ganditi. Vor fi primele care le vor oferi invitatilor informatii despre nunta voastra. Sunt si alte aspecte la care trebuie sa va ganditi cand ajungeti la invitatiile de nunta, nu numai la model si la tipul scrisului. Veti stabili pe cine veti invita, cand si cum. Nu ai idee de unde poti incepe? Citind articolul, vei afla tot ce trebuie sa stii despre invitatiile de nunta.

Ce trebuie sa stii despre invitatiile de nunta

Pinterest

Ce trebuie sa stii despre invitatiile de nunta?

Trebuie sa inviti toti membrii familiei? Mule cupluri simt nevoia de a invita la nunta intreaga familie, insa se poate dovedi o decizie costisitoare. Daca planuiti o nunta mai restransa, atunci invitati-i numai pe cei de care sunteti foarte apropiati, si puteti exclude anumiti invitati precum verisoara varului din partea matusii etc. De asemenea, dramele familiale nu sunt compatibile cu nuntile, asa ca in cazul in care stiti ca exista astfel de probleme, atunci este in regula sa nu va doriti anumite persoane la nunta.

Ce trebuie sa stii despre invitatiile de nunta

The Wedding Dolls

Trebuie sa inviti toti colegii de serviciu? Viata personala si cea profesionala se vor intersecta intotdeauna, indiferent cat de mult ai incerca sa le tii separate. Ii poti invita pe cei care lucreaza cu tine indeaproape, pe cei care fac parte din aceeasi echipa sau din acelasi departament. Nu te teme daca vor fi exclusi anumiti oameni, in special daca nu sunteti apropiati. Si, nu uita sa iti inviti superiorii, iar daca sunt casatoriti, invitati-le si partenerii.

Toti invitatii trebuie sa vina insotiti? Intotdeauna sa aveti in vedere faptul ca invitatii pot veni insotiti de cel putin o persoana. Daca nu va incanta ideea, atunci invitatia va fi adresata numai acelei persoane pe care o doriti la nunta, insa fara a specifica anumite detalii despre un potential partener.

Ce trebuie sa stii despre invitatiile de nunta

stirling Austin

Pot fi copiii invitati la nunta? Nu exista reguli care sa interzica prezenta copiilor la nunta, dar nici sa faca din ea o obligatie. Depinde de voi doi daca preferati sau nu acest lucru. Considerati ca prezenta copiilor nu este ceea ce va doriti la nunta? Atunci incercati, in mod subtil, sa le dati de inteles parintilor, trecand pe invitatie numai numele lor, fara a-i mentiona pe copii. Desigur, trebuie sa aratati foarte multa diplomatie, deoarece unii parinti s-ar putea simti ofensati.

Ce trebuie sa stii despre invitatiile de nunta

Popsugar

Cand se pot trimite invitatiile? Nici prea devreme, pentru ca exista riscul ca, intre timp, cei ce au primit invitatia sa o rataceasca, ori sa uite de eveniment. Si, evident, nici prea tarziu deoarece riscati sa nu poata veni prea multi din cauza unor angajamente anterioare. Dar cum stiti cand este perioada potrivita, nici prea devreme, nici prea tarziu? Se pare ca cel mai indicat este sa trimiteti invitatiile cu 6 sau 8 saptamani inainte de nunta.

Cand sa primiti un raspuns final de la invitati? Multe lucruri depind de numarul invitatilor, tocmai de aceea este important sa stiti cine va onora invitatia si cine nu. Incercati sa stabiliti termenul limita in care va pot spune daca pot sau nu sa participe la eveniment, cu 3 saptamani inainte de nunta. Astfel, veti avea suficient timp sa va ocupati de detaliile care depind de cate persoane vor lua parte la eveniment.

Acum, dupa ce am vazut ce trebuie sa stii despre invitatiile la nunta, nu ar fi o idee buna sa vedem aici cum arata nuntile care ne vor trezi cateva emotii?

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment