Ce trebuie sa stii despre fotografiile de nunta

Urmeaza sa te casatoresti? Atunci, printre altele, trebuie sa te gandesti la fotografiile care se vor face in ziua cea mare. Astfel, va trebui sa cauti un fotograf. Poate ai prieteni care se ocupa cu asta, sau poate vei cauta pe internet pe cineva. Insa, indiferent de situatie, sunt anumite detalii pe care trebuie sa le cunosti. Iata ce trebuie sa stii despre fotografia de nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce trebuie sa stii despre fotografiile de nunta

1. Ai grija sa acorzi suficient timp sedintei foto. Daca inainte de sedinta trebuie sa te machiezi, sa te coafezi, atunci este bine sa ai un anumit program pe care sa il respecti. De asemenea, ar fi bine daca te-ai gandi la posibilitatea ca anumite situatii neprevazute sa apara. Astfel, ai putea lasa o jumatate de ora sau o ora liber in program, inainte de sedinta foto, astfel incat sa ai suficient timp pentru a te ocupa de tot ceea ce ar putea interveni. Poate sora sau cumnata ta te va intreba ce pantofi se potrivesc mai bine cu rochia pe care o poarta. Sau mama ta are emotii si are nevoie de putin timp pentru a se calma. Ar fi mai bine daca programul ianinte de sedinta foto ar fi mai lejer. Astfel te asiguri ca nu intarzii si nu dai peste cap restul lucrurilor care urmeaza dupa sendinta foto.

Ce trebuie sa stii despre fotografiile de nunta

Ce trebuie sa stii despre fotografiile de nunta

2. Pozele cu familia pot fi o provocare. Avand in vedere ca sunt mai multe persoane pe care trebuie sa le chemi pentru poze. Poate unii dintre ei sunt implicati in diferite activitati, motiv pentru care te vor lasa sa astepti. De asemenea, este important si momentul in care se vor face aceste poze. Daca le vei face inainte de a se servi bauturile, sau dupa. Avand in vedere ca dupa ce consuma alcool unele persoane isi pot schimba comportamentul, poate ar fi indicat ca pozele sa fie facute mai devreme. In plus, daca ai o familie iesita din tipare, trebuie sa tii cont de asta la sedinta foto. Poate unii dintre ei vor dori sa pozeze intr-un anumit fel, sau au o personalitate mai greu de tinut sub control.

CITESTE SI: Fotografii artistice de nunta facute sub apa

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: Castele din Romania pentru sedintele de nunta foto si video

Ce trebuie sa stii despre fotografiile de nunta

Ce trebuie sa stii despre fotografiile de nunta

3. Fotograful nu iti cunoaste familia. Asa ca va trebui sa ii dai o mana de ajutor. Daca vrei sa faci o poza cu matusa ta, cu bunica ta sau cu oricare alt membru al familiei, cel mai bine ar fi ca inainte sa ii spui fotografului cine sunt acele persoane. Nu are cum sa ii cunoasca pe toti, oricat de mult s-ar stradui.

4. Deteliile pot fi importante. Daca vrei ca fotografiile de nunta sa fie cat mai deosebite si sa surprinda cat mai multe detalii, atunci asigura-te ca totul este bine pus la punct. Asta inseamna, spre exemplu, ca mesele la care sunt asezati invitatii trebuie sa fie impecabile (servetelele asezate intr-un anumit fel etc.). De asemenea, este bine daca ati putea amenaja un loc mai deosebit in care sa se faca pozele in ziua cea mare.

5. Bugetul pentru nunta nu este foarte mare? Asta nu inseamna ca trebuie sa intri in panica si sa crezi ca pozele vor fi distruse din cauza asta. Pot fi spectaculoase. Vorbeste cu fotograful care va veni la nunta, explica-i situatia, iar el va veni cu anumite idei care te vor ajuta sa creezi un spatiu frumos pentru fotografii deosebite de nunta. Si, de asemenea, te vei incadra in buget. Important este sa vorbesti cu fotograful si sa ii explici care este situatia. Astfel va sti cum ar putea sa iti vina in ajutor.

Iar acum, la final, iti propun sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment