Ce trebuie sa stii daca vei fi cavaler de onoare

Prietenul tau cel mai bun urmeaza sa se castaoreasca, iar tu nu ai cum sa lipsesti de la marele eveniment. Daca isi doreste sa ii fii cavaler de onoare, atunci sunt anumite lucruri pe care trebuie sa le stii in legatura cu acest rol. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba. Sunt lucruri pe care fiecare viitor cavaler de onoare trebuie sa le cunoasca.

Ce trebuie sa stii daca vei fi cavaler de onoare

1. Vei spune “Da!” foarte des. Daca vei fi cavaler de onoare, atunci trebuie sa fii alaturi de mire nu numai in ziua in care se va castaori, ci si inainte. Poate te va ruga sa il ajuti cu diferite lucruri. Asa ca nu ai cum sa il refuzi, avand in vedere ca ti-ai asumat rolul de cavaler de onoare. Vei spune “Da!” atunci cand iti va cere sa il ajuti cu diferite lucruri. Si vei face asta nu pentru ca te vei simti obligat, ci pentru ca vrei ca el sa fie fericit iar in ziua nuntii totul sa iasa perfect.

Ce trebuie sa stii daca vei fi cavaler de onoare

GINA & RYAN PHOTOGRAPHY

2. Trebuie sa fii responsabil. Nu trebuia sa te distezi la nunta? Bauturile alcoolice, muzica si multe alte lucruri vor face ca evenimentul sa fie unul pe placul tuturor. Insa tu, in claitate de cavaler de onoare, trebuie sa fii mai responsabil. Poate mirele te va ruga sa fii atent la anumite lucruri si sa il ajuti in anumite proivinte in ziua in care va merge la altar. Asta nu inseman ca nu te vei distra deloc la nunta lui, doar ca trbeui sa fii mai atent si sa imbini utilul cu placutul.

3. Te vei emotiona. Desigur, te bucuri pentru ca prietenul tau se va casatori cu femeia pe care o iubeste. Iti doresti sa fie fericit si ai grija sa ii comunici toate aceste lucruri. Si este firesc sa fii emotionat. Poate iti va tremura vocea sau poate chiar vor aparea cateva lacrimi. Nu trebuie sa iti fie jena. Emotiile nu au cum sa lipseasca de la astfel de evenimente.

CITESTE SI: Cum sa iti alegi cavalerii de onoare

CITESTE SI: Tipuri de cavaleri de onoare si discursurile lor

Ce trebuie sa stii daca vei fi cavaler de onoare

Pinterest

4. Te va durea fata din cauza zambetelor. Desigur, te bucuri pentru cuplul care se casatoreste si este firesc sa ai zambetul pe buze. Insa nu vei zambi doar din acest mtiv. De asemenea, ti se va spune ca trebuie sa ia mereu zambetul pe buze in prezenta invitatilor. Si vei face asta pana cand vei simti ca fata incepe sa te doara.

5. Vei incepe sa te gandesti si la tine, la viitoprul tau. Dupa ce il vei vedea pe prietemnul tau cel mai bun cu verigheta pe deget, poate nu ti se va mai parea la fel de infioratoare ideea de a te casatori. Desigur, iti place viata de burlac, insa poate a venit momentul si pentru tine sa te asezi la casa ta. Asa ca vei incepe , poate, sa te gandesti si la posibilitatea de a te castaori si tu.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat ce trebuie sa stii daca vei fi cavaler de onoare, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment