Ce trebuie sa stii daca sotul tau este gelos?

O mica doza de gelozie nu reprezinta o problema. Insa, daca partenerul de cuplu exagereaza, atunci nu este in regula. Asta deoarece gelozia in exces duce la aparitia unor probleme grave in cuplu, printre care violenta fizica si cea verbala. Ce trebuie sa stii daca sotul tau este gelos?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce trebuie sa stii daca sotul tau este gelos?

Incearca sa detina controlul asupra ta. Daca obervi ca atunci cand vorbesti cu cineva a telefon si/sau cand scrii mesaje, partenerul tau este atent la tot ceea ce spui sau scrii, atunci este clar ca incearca sa detina controlul. Vrea sa stie cu cine vorbesti, despre ce vorbesti etc. Explica-i ca nu este in regula sa faca astfel de lucruri. Asta pentru ca inevitabil se va ajunge la certuri. Desigur, daca nu poate scapa de gelozie, atunci este posibil ca de fiecare data sa caute dovezi ale faptului ca nu ii esti fidela.

Ce trebuie sa stii daca sotul tau este gelos?

NOEL HENDRICKSON VIA GETTY IMAGES

Nu are incredere in el si, in plus, ii este teama ca va fi abandonat. Daca in trecut a avut parte de experiente nefericite, atunci este posibil sa fi acumulat anumite temeri si frustrari. De asemenea, nu va mai avea incredere in el. Asa ca nu trebuie sa fii surprinsa daca la un moment dat chiar va incepe sa planga la gandul ca l-ai putea parasi. Daca. De exemplu, cand iesi cu prietenele undeva, este posibil sa te sune foarte des si chiar sa vrea sa vorbeasca la telefon cu una dintre ele, pentru a se asigura astfel ca intr-adevar esti cu fetele in oras si nu cu altcineva.

Este foarte posesiv. Va crede, probabil, ca daca esti intr-o relatie cu el, atunci ii apartii. Si se va comporta ca atare. Poate la inceput nu te va deranja foarte mult lucrul acesta, insa pe parcurs vei observa ca nu este in regula sa considere ca esti in posesia lui. Daca sunteti intr-o relatie, chiar daca sunteti casatoriti, nu inseamna ca ii apartii. Incearca sa il faci sa inteleaga lucrul acesta, altfel relatia voastra nu va putea rezista.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: Lucrurile pe care sa i le spui sotului tau pentru a avea o casnicie fericita
CITESTE SI: Lucruri pe care sa nu i le ceri niciodata sotului

Este foarte important sa vorbesti cu el. Lasa-l sa iti explice ce simte, care este situatia. Nu te enerva, nu il face sa creada ca este paranoic. Pastreaza-ti calmul, pune-i intrebari si lasa-l si pe el sa vorbeasca despre ceea ce simte. Arata-i ca il intelegi, nu ca il condamni pentru ceea ce gandeste. Da, nu este deloc o situatie placuta, insa numai dupa ce veti comunica si dupa ce vei intelege mai bine ceea ce simte, ati putea face pasi catre rezolvarea problemelor. De asemenea, este bine daca incercati sa mergeti la terapia de cuplu. V-ar putea ajuta.

Ce trebuie sa stii daca sotul tau este gelos?

YouTube

Nu ezitsa sa ii spui ca il iubesti. Este bine sa ii spui care sunt sentimentele tale pentru el. In felul acesta il mai poti linisti. De asemenea, este important sa te implici mai mult in relatie, sa il faci sa simta ca esti alaturi de el. Arata-i ca el este cel pe care il iubesti. Este bine sa ii si spui, dar si sa ii demonstrezi ce simti pentru el.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment