Ce trebuie sa stii daca iti cumperi rochia de mireasa in timpul pandemiei

Pandemia ne-a schimbat vietile, a inchis pentru o perioada magazinele, ne-a pus vietile pe pauza. Acum, chiar daca s-au deschis din nou magazinele si situatia s-a mai imbunatatit putin, asta nu inseamna ca pandemia nu mai exista si ca lucrurile au revenit la normal. Sa cumperi rochia de mireasa in timpul pandemiei este o experienta diferita fata de cum era inainte de toata povestea aceasta. Iata ce trebuie sa stii daca urmeaza sa cumperi rochia de mireasa in aceasta perioada.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva lucruri pe care trebuie sa le stii daca iti cumperi rochia de mireasa in timpul pandemiei

Ce sa faci inainte de a merge in magazin

1. Suna inainte

Astfel iti vei programa vizita si vei afla informatii despre masurile de siguranta din acel magazin. Vei putea veni pregatita, in functie de ceea ce li se cere potentialilor cumparatori atunci cand sunt in interiorul magazinului. Astfel vei afla si daca vei fi in siguranta acolo, daca sunt respectate toate regulile de igiena asa incat sa nu existe posibilitatea de a lua virusul.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
cumperi rochia de mireasa in timpul pandemiei

cumperi rochia de mireasa in timpul pandemiei

2. Documenteaza-te putin inainte

Si e recomandat sa faci asta indiferent daca iti alegi rochia de mireasa in timpul pandemiei sau dupa ce totul se va termina. E indicat sa stii dinainte ce fel de rochie iti doresti, sa ai macar o vaga idee, sa vii in magazin chiar cu imagini ale rochiilor care iti plac. Astfel va fi mai usor sa restrangi cautarile, iar cei din magazin vor sti ce sugestii sa iti faca, spre ce sa te indrume, cum sa te ajute.

3. Stabileste dinainte un buget

Fie ca iti cauti rochia de mireasa in timpul pandemiei sau nu, este bine sa stii cat poti cheltui pe rochia de mireasa. Astfel vei restrange cautarile, vei sti unde te incadrezi ca buget, iar cei din magazin vor sti spre ce sa te indrume.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Pregateste-te pentru o experienta diferita

Avand in vedere masurile sanitare menite sa ne tina in siguranta, aceasta experienta va fi diferita. Va fi nevoie sa porti masca, sa vii insotita de un numar limitat de persoane sau poate chiar sa intri singura in magazin. Dar, incearca sa privesti si partea plina a paharului: iti vei gasi rochia de mireasa si mereu iti vei aminti de ziua aceasta.

cumperi rochia de mireasa in timpul pandemiei

cumperi rochia de mireasa in timpul pandemiei

Cand esti in magazin

1. Nu veni insotita de multe persoane

Poate fi un avantaj pentru tine, fiindca sunt mirese care aleg sa vina insotite de prea multe persoane atunci cand aleg rochia pentru nunta, dar pleaca din magazin confuze, frustrate si fara rochie din cauza opiniilor si sfaturilor in numar mare. Acum poti lua cu tine numai cateva persoane in care ai incredere si despre care stii ca si daca nu sunt de acord cu tine, iti vor spune asta intr-un mod care nu te va supara.

2. Spune ce iti place si ce nu

Inainte de pandemie, pentru personalul din acele magazine era mai usor sa vada daca unei mirese ii place sau nu o rochie. Era suficient sa se uite la expresia de pe fata ei. Acum, insa, masca nu le permite sa faca asta, asa ca este indicat ca miresele sa spuna daca ceva nu le place.

3. Nu uita sa porti masca

Vei fi in siguranta si tu, dar ii vei proteja si pe ceilalti.

4. Intreaba cand vei primi rochia

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Daca nu o iei acasa in ziua aceea, daca mai are nevoie de modificari sau va fi facuta pe comanda, intreaba cand o vei primi. Asigura-te ca va ajunge la tine inainte de nunta. Acum, din cauza pandemiei, e posibil sa fi aparut schimbari si in ceea ce priveste termenul de livrare, modalitatile prin care sunt livrate rochiile etc.

Sursa foto: Unsplash

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment