Ce trebuie sa stie invitatii la nunta cand merg la receptie

Ok! Deeeeeci, ai primit invitatie la nunta, vrei sa participi la eveniment, timpul trece, vine ziua nuntii si receptia. Ajungi la local si vezi cum unii oameni stau la rand pentru a intra in salonul in care se va desfasura petrecerea de nunta. De ce se intampla asta si ce trebuie sa faci inainte de a intra in salon si de a te distra? Ei bine, am pregatit raspunsurile in randurile care urmeaza. Iata ce trebuie sa stie invitatii la nunta cand merg la receptie.

Ce trebuie sa stie invitatii la nunta cand merg la receptie

Mirii trebuie sa ii intampine pe invitati la intrarea in local sau in salonul in care se desfasoara receptia. Probabil ai vazut deja asta, daca ai mai participat la o nunta. Mirii ii pot avea aproape pe parinti, fratii, surorile, ori alte persoane pe care le considera importante si de care sunt foarte apropiati. Nu exista o regula care sa le impuna sau sa le interzica sa aiba alaturi pe cineva, sau un anumit numar de persoane. Ok, asta am inteles, dar ce trebuie sa faci tu, in claitate de invitat? Sa vorbesti cu ei, beininteles, insa nu orice si nu oricat, pentru ca in fata ta si in spatele tau mai sunt si alte persoane. Asa ca totul trebuie sa se intample repede, astfel incat sa aiba timp sa intre toti in salon inainte ca petrecerea sa ia sfarsit. Asadar, iti astepti randul si cand ajungi aproape de miri, ce ai de facut? Vestea buna e ca nu trebuie sa pregatesti dinainte un discurs pe care sa il rosteti cand te intampina mirii impreuna cu cei dragio lor. Ianinte de toate, trebuie sa ii saluti pe cei ce intampina invitatii. Da, poate v-ati mai vazut in timpul zilei, dar saluta-i! Acum ai ocazia sa ii feliciti pe cei proaspat casatoriti, dar si pe parintii lor, sau pe cei dragi lor. Oriocum, in timpul receptiei vor fi foarte ocupati si probabil nu vei mai avea ocazia sa vorbesti cu ei.

Ce trebuie sa stie invitatii la nunta cand merg la receptie

Villa Baroncino

Daca nu ii cunosti pe parintii mirilor (sau alte persoane care se afla in preajma mirilor pentru a-i intampina pe invitati), prezinta-te! Sau poate participi la nunta cu o persoana pe care mirii nu o cunosc. La fel vei porceda, o vei prezanta. Si complimentele ajuta, asa ca nu ezita sa spui cateva cuvinte despre ceremonia religioaoasa, care ti-a placut. Ceva rapid, simplu, insa care va conta pentru cuplul recent castaorit si pentru parintii acestora. Nu uita ca pentru ei ziua aceea este foarte importanta si vor ca totul sa iasa perfect.

Nu uita sa le multumesti pentru invitatie (chiar daca ai mai facut asta si atunci cand ai primit invitatia) si spune-le ca va fi o seara frumoasa si va veti distra de minune. Si asta e tot. Nu e nimic complicat, nu? Nu trebuie sa petreci zeci de minute la intrarea in salon, vorbind cu mirii.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat ce trebuie sa stie invitatii la nunta cand merg la receptie, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Daca urmeaza sa te casatoresti si inca nu ai ales un videograf, iar clipurile de pe site ti-au atras atentia, nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe detalii.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment