Ce trebuie sa faci pentru ca dansul mirilor sa fie spectaculos

Te intrebi ce trebuie sa faci pentru ca dansul mirilor sa fie spectaculos? Sunt cateva reguli simple pe care le-ai putea avea in vedere astfel incat dansul vostru, primul dans in calitate de sot si sotie, sa fie unul impresionant. Asadar, sa vedem ce aveti de facut in acest sens.

Ce trebuie sa faci pentru ca dansul mirilor sa fie spectaculos

1. Rugati coregraful sa va filmeze. O data, in timp ce repetati pasii fara muzica, pentru a vedea cum va miscati, cum va priviti si pentru a urmari toate detaliile ce tin de dans. Si a doua oara trebuie sa va filmeze in timp ce dansati pe ritmurile cantecului ales. De asemenea, trebuie sa vedeti ce faceti bine, ce imbunatatiri trebuie sa aduceti dansului.

2. Alegeti o melodie care sa va placa amandurora. Poate aveti deja un cantec al vostru, care simbolizeaza ceva. Astfel va fi usor sa va opriti asupra melodiei pe ritmutile careia veti dansa primul vostru dans ca sot si sotie. Insa se poate intampla sa decideti mai greu ce cantec vi se potriveste. Poate fi orice melodie. Veche sau noua, indiferet de gen. Atata vreme cat pe voi va reprezinta si va place ceea ce transmite despre voi, despre relatia voastra, atunci nu trebuie sa va faceti griji.

3. Exersati. Chiar si acasa. Poate fi un moment frumos, romatic dar si amuzant. Seara, dupa ce veniti de la serviciu, puneti melodia aleasa pentru dansul mirilor si exersati miscarile. Veti vedea ca va fi placut si in acelasi timp util.

4. Aveti grija ce pantofi alegeti! Trebuie sa fie unii comozi, altfel dansul va fi o povara si nu va veti bucura de el deoarece nu veti astepta decat momentul in care se va termina. De asemena, aveti grija ca pantofii sa nu alunece pe ringul de dans. Va fi o problema pe care ar trebui sa o evitati.

5. Simtiti muzica! Numai in felul acesta veti dansa din inima, fara a arata de parca totul este exersat dinainte. Trebuie sa fiti naturali, trebuie ca miscarile voastre sa para spontane, sa nu se vada ca ati exersat ore intregi dar tot aratati precum niste roboti care nu pot simti ceea ce asculta.

Ce trebuie sa faci pentru ca dansul mirilor sa fie spectaculos

Photo by Duy Ho

6. Nu va concentrati asupra camerelor foto sau video. Lasati fatograful si videograful sa isi faca datoria, deoarece stiu ce au de facut. Nu stati cu privirea tintita asupra camerelor. Fiti concentrati asupra voastra, asupra dansului, asupra sentimentelor, trairilor. Fiti prezenti in acel moment trup si suflet. Fiti naturali.

7. Aveti grija ca cei ce se ocupa de muzica sa stie ce melodie ati ales pentru dansul mirilor. Sigur nu vreti ca in momentul in care trebuie sa apareti pe scena in fata invitatilor pentru a dansa, sa auziti alta melodie decat cea aleasa de voi pentru marele moment. Asa ca, asigurati-va dinainte ca toata lumea stie ceea ce are de facut.

8. Nu va faceti griji daca gresiti miscarile! Este firesc, din cauza emotiilor, sa uitati unele miscari. Nu intrati in panica si nu lasati sa se vada asta. Improvizati, distrati-va si veti vedea ca nimeni nu va observa ca ceva nu a iesit conform planului.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment