Ce trebuie sa faci in ziua in care te casatoresti

Te pregatesti intens pentru nunta, organizezi evenimentul cu multe luni inainte. Si, in sfarsit, vine ziua cea mare, la care ai visat toata viata. Vei avea emotii, evident, insa te vei bucura de fiecare secunda in ziua aceea. Iata ce trebuie sa faci in ziua in care te casatoresti.

Ce trebuie sa faci in ziua in care te casatoresti

1. Trebuie sa ai totul sub control. Spre exemplu, pentru a te asigura ca nu vei pusa in fata unor situatii neplacute, neprevazute, gandeste-te dinainte la ce ai putea face pentru a le preveni. Ai putea sa ceri mai multe butoniere pentru cazul in care unele dintre ele vor fi distruse sau se vor pierde. Deisgur, acesta este doar un exemplu.

Ce trebuie sa faci in ziua in care te casatoresti

Ce trebuie sa faci in ziua in care te casatoresti

2. Pregateste-te si pentru ce este mai rau. Nu stii niciodata ce se poate intampla la nunta. Desigur, vei dori ca totul sa fie perfect. Tocmai de aceea ai inceput pregatirile cu mai multe luni inaintea marelui eveniment. Insa, pentru a fi sigura ca in cazul in care apare o situatie neprevazuta legata de machiaj sau de manichiura, vei putea rezolva totul imediat, poti pune intr-o gentuta oja, rujul si alte obiecte care iti vor fi de ajutor.

3. Gandeste-te si la confortul invitatilor. Asa ca ai grija ca muzica sa nu fie exagerat de tare. Nu uita sa vorbesti cu ei, sa le arati ca apreciezi faptul ca au venit la nunta. Daca obsevi ca ceva nu este in regula, ca ceva nu le convine, atunci ia masuri pentru a rezolva problemele.

4. Nu uita sa verifici cum va fi vremea. Deisgur, iti vei dori sa fie o zi insorita, atsfel incat totul sa fie perfect atunci cand te casatoresti. Totusi, trebuie sa te pregatesti si pentru situatiile mai putin placute. Daca se anunta ploaie, atunci este bine sa pui la dispozitia invitatilor si cateva umbrele. Poate nu toti vor avea. Si roaga-i pe prietenii tai sa iti dea o mana de ajutor la nevoie.

5. Nu uita de servetele sau de batista. Te vei emotiona, asa ca este posibil sa plangi. Chiar daca ti-ai propus sa nu faci asta pentru a nu-ti strica machiajul. Insa nu ai cum sa nu te lasi coplesita de emotiile pe care le vei avea in ziua aceea. Asa ca mai bine ar fi sa te pregatesti dinainte si pentru aceasta situatie. Emotiile isi pot spune cuvantul la un moment dat.

CITESTE SI: Probleme si solutii in ziua nuntii

Ce trebuie sa faci in ziua in care te casatoresti

Ce trebuie sa faci in ziua in care te casatoresti

CITESTE SI: Lucruri pe care nimeni nu ti le spune despre ziua nuntii

6. Trebuie sa ai numerele de telefon ale furnizorilor. Astfel, daca ceva nu este in regula, atunci stii ce ai de facut. Ii suni si rezolvi problemele. Nu trebuie sa intri in panica. Atata vreme cat discutati dinainte si stabiliti ca, daca apar probleme, vor veni sa te ajute, atunci nu ai de ce sa iti faci prea multe griji.

7. Fa o lista cu lucrurile esentiale. Astfel te vei asigura ca nu vei omite nimic in ziua cea mare.

8. Nu uita de inele. De obicei ele stau la cavalerul de onoare. Asigura-te ca nu se vor rataci in ziua nuntii.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat ce trebuie sa faci in ziua in care te casatoresti, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment