Ce trebuie sa faci daca nunta este amanata sau anulata?

Bineinteles ca atunci cand stabilesti data nuntii nu te gandesti ca evenimentul poate fi anulat sau amant. Insa, din varii motive, ai putea sa fii pus/a si intr-o astfel de situatie. Bineinteles ca nu este o experienta pe care vrei sa o traiesti, insa stim cu totii ca viata poate fi imprevizibila. Daca se intampla sa fii nevoit/a sa amani sau sa anulezi nunta, atunci este bine sa stii cum sa procedezi. Iata ce trebuie sa faci daca nunta este amanata sau anulata.

teilor.ro

Ce trebuie sa faci daca nunta este amanata sau anulata?

1. Anunta-i pe cei dragi. Unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le faci ntr-o astfel de situatie este sa le dai vestea celor dragi. Parintii, domnisoarele de onoare, cavalerii de onoare si bineinteles cei care va ajuta sa suportati cheltuielile pentru nunta (daca nu va implicati numai voi din punct de vedere financiar). Cel mai bine este sa le dai vestea telefonic, daca nu va puteti vedea. Astfel te vei asigura ca vor afla la timp ce se petrecere.

Ce trebuie sa faci daca nunta este amanata sau anulata?

JITALIA17 VIA GETTY IMAGES

2. Anunta pe site-ul dedicat nuntii sau pe pagina de Facebook. Daca ai facut un site dedicat nuntii, sau poate o pagina de Facebook, atunci nu ezita sa postezi acolo informatiile. Explica-le celor implicati ca din cauza unor circumstante nefericte, sunteti pusi in situatia de a anula sau de a amana nunta. Daca stabiliti o alta data, atunci anuntati-i pe cei dragi la timp.

3. Cum ramane cu furnizorii? Nu trebuie sa uitam de faptul ca furnizorii trebuie sa fie anuntati in cazul in care au loc schimbari legate de nunta. Daca ati platit dinainte un avans pentru serviciile foto-video, pentru aranjamentele florale, pentru local si multe altele, este bine s aluati legatura cu furnizorii cat mai repede si sa le explicati situatia. Stabiliti impreuna ce este de facut. Este posibil ca avansul pe care l-ati dat sa nu il mai puteti recupera. Incercati sa gasiti impreuna o solutie astfel incat toata lumea sa fie multumita.

teilor.ro

CITESTE SI: De ce se arunca grau si orez la nunta

CITESTE SI: Nu face aceste greseli atunci cand alegi tortul de nunta!

4. Lasa vestile sa circule! Da, asa este, ii veti anunta pe cei invitati la nunta imediat ce stiti sigur ca nunta nu mai poate avea loc pe data stabilita anterior. Insa, pentru a va asigura ca toata lumea afla vestea, daca stii ca unii invitati si-au confirmat prezenta si, in plus, au anunatt ca mai vin cu alte persoane pe care, poate, voi nu le cunoasteti si nu aveti datele lor de contact, atunci rugati-i pe acei invitati sa le transmita vestea si celor care urmau sa vina cu ei la nunta.

Ce trebuie sa faci daca nunta este amanata sau anulata?

Melissa Claire Photography

Este adevarat ca nimeni nu isi doreste sa fie pus in situatia de a-si amana sau anula nunta. Dar, din motive diferite, evenimentul nu mai poate avea loc pe data stabilita. Daca ti se intampla asta, desi sa speram ca nu vei trece prin asa ceva, este bine sa stii cum sa procedezi. Sunt multe lucruri de facut in astfel de cazuri. Insa, cu calm, se pot rezolva toate.

teilor.ro

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment