Ce trebuie sa faci cu o saptamana inainte de nunta

Vrei sa stii ce trebuie sa faci cu o saptamana inainte de nunta? Sunt mai multe lucruri pe care fiecare viitoare mireasa trebuie sa le cunoasca. Mai jos vei gasi o lista cu fiecare dintre ele, astfel incat inainte de ziua cea mare sa stii ce ai de facut.

Ce trebuie sa faci cu o saptamana inainte de nunta

1. Ia-ti concediu! Inainte de nunta nu trebuie sa te gandesti la altceva. Asa ca nu te mai gandi la ceea ce ai de facut la serviciu si concentreaza-te asupra evenimentului care urmeaza sa aiba loc. Ia-ti gandul de la orice altceva deoarece nu ai nevoie de emotii suplimentare in ziua cea mare.

2. Curata-ti inelul de logodna! Este bine ca acesta sa arate impecabil. Asta deoarece mainile tale vor fi in centrul atentiei. Si cu siguranta vrei ca totul sa arate cum nu se poate mai bine. Nu uita ca trebuie sa se ridice la nivelul verighetei, care va fi noua si va arata tare bine.

3. Pune la punct tot ceea ce tine de decor! Este foarte important sa te ocupi de aceste detalii. In felul acesta in ziua nuntii nu vei avea parte de surprize neplacute. Fiindca vei planifica dinainte totul, pentru ca vei pune la punct pana si cel mai mic detaliu, in ziua in care vei deveni sotia barbatului pe care il iubesti, nu vei avea parte de surprize neplacute.

4. Fa un mic bagaj cu toate lucrurile de care vei avea nevoie in ziua cea mare. Nu uita de parfum, deodorant si altele asemenea. Este bine sa ai la indemana toate acele obiecte in ziua nuntii, astfel incat sa nu stai in ziua cea mare sa le cauti. Avand in vedere emotiile si faptul ca vei fi contra cronometru, este posibil sa nu iti permiti sa pierzi timpul cautandu-le. Plus ca din cauza emotiilor iti vei pierde calmul repede. Si nu este cazul sa intri in panica.

Ce trebuie sa faci cu o saptamana inainte de nunta

The Mosaic Wedding Company

5. Nu uita de tort! Cui nu ii place tortul? Vor fi multi invitati care vor astepta cu nerabdare surpriza dulce de la finalul nuntii. Asa ca fii sigura ca este totul bine pus la punct in momentul in care va veni ziua nuntii. Degusta tortul, pune la punct ultimele detalii cu cei ce se ocupa de realizarea tortului. Astfel te asiguri ca nu ai cum sa dai gres si vei fi linistita in ziua in care vei spune “DA!”.

6. Discuta cu fotograful si cu videogaful. Daca sunt anumite momente pe care le vrei neaparat imortalizate, daca ai anumite ritualiri pe care de regula mirii nu le incorporeaza in cadrul nuntii, atunci este bine sa ii anunti pe cei ce se ocupa de foto si video. Asa te asiguri ca nu se vor pierde acele amintiri.

7. Muzica este foarte importanta! Exersati dansul mirilor si nu uitati sa puneti la punct lista cu melodiile pe care le veti asculta in ziua cea mare. Tineti cont de stilul nuntii, de invitati si de preferintele voastra si astfel toata lumea va fi multumita de rezultatul final.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment