Ce trebuie sa faca tatal miresei

A venit si ziua in care fiica ta se va casatori! Desi inca este fetita ta, stii ca in curand va deveni sotia barbatului pe care il iubeste si alaturi de el va intemeia o familie. Oricat de emotionat ai fi si oricat de mult ti-ai dori uneori sa dai timpul inapoi si sa te mai bucuri de momentele petrecute alaturi de ea, in copilarie, stii ca nu este posibil si trebuie sa accepti situatia. Asa ca, daca fiica ta urmeaza sa se casatoreasca, ai putea avea si tu anumite roluri in organizarea nuntii. Iata ce trebuie sa faca tatal miresei.

Ce trebuie sa faca tatal miresei

1. Poate plati pentru organizarea nuntii. Daca tatal miresei isi permite si isi doreste sa se implice financiar in organizarea evenimentului, atunci va fi un gest frumos. Desigur, in zilele noastre parintii ambilor miri pot suporta unele cheltuieli legate de nunta. De asemenea, mirii trebuie sa ia decizia finala. Poate vor sa fie independenti si sa suporte singuri toate costurile pentru nunta. Asa ca, fiind un subiect mai delicat pentru unii miri si parinti, trebuie sa discutati despre aceste lucruri inainte de a lua o decizie intr-un sens sau altul.

2. Merge cu mireasa la local. Este bine ca mireasa sa stie ca se poate baza pe o persoana draga si de incredere in ziua cea mare. Asa ca, inainte de nunta, discutati despre astfel de lucruri. Stabiliti cum se va desfasura totul in ziua cea mare, ce trebuie sa faca tatal miresei pentru a se asigura ca fiica sa ajunge la timp si in cele mai bune conditii la biserica, la local sau in alte locuri in ziua cea mare. Este tare bine sa stii ca te poti baza pe ajutorul unei persoane dragi.

3. O conduce pe mireasa spre altar. Este un moment unic, deosebit si emotionant atat pentru tata, cat si pentru mireasa. Puteti exersa putin acasa acel moment, inainte de ziua cea mare. Asa va asigurati ca desi veti avea emotii, va veti concentra asupra a aceea ce trebuie sa faceti si totul va iesi bine.

Ce trebuie sa faca tatal miresei

Youngisthan

4. Poate tine un discurs. Daca nu are probleme cu vorbitul in public si nu va fi prea emotionat pentru a se adresa multimii. Ar putea scrie un discurs prin care sa le ureze bun venit invitatilor, prin care sa le multumeasca pentru prezenta. In plus, poate fi ocazia perfecta pentru a spune unele povesti frumoase despre fiica lui, cand era mica. Sigur, va fi un moment emotionant, insa tocmai in emotia transmisa sta frumusetea acelui moment.

5. Poate dansa cu mireasa. Chiar daca de regula nu sta pe ringul de dans, tatal miresie poate face un efort, poate lasa emotiile la o parte si poate dansa cu fiica sa. De asemenea, ar fi frumos daca ar pregati dinainte o coregrafie, un cantec al lor. Si, in pasi de dans sa transmita sentimentele frumoase care ii leaga.

Si acum, la final, dupa ce am aflat ce trebuie sa faca tatal miresei, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizonare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment