Ce trebuie sa faca mama miresei

A venit si ziua in care fiica ta se casatoreste! Stiai ca se va intampla lucrul acesta la un moment dat. Si asa cum ea visa ziua aceea magica, sigur si tu te-ai gandit deseori la acele momente frumoase pe care le va trai copila ta, asa cum si tu la randul tau ai treuct prin aceasta experienta. Ce trebuie sa faca mama miresei? Sunt mai multe indatoriri pe care le poate avea mama miresei. Asta depinde de cat de mult doreste si ea sa se simplice, dar si de cat de mult isi doresc mirii ca parintii lor sa ia parte la organizarea nuntii. Insa, indiferent de situatie, sigur sunt unele lucruri pe care mama miresie le poate face pentru evenimentul care se apropie.

Ce trebuie sa faca mama miresei

1. Sa o ajute pe mireasa sa gaseasca rochia perfecta. Sigur ca decizia finala ii va apartine celei ce va purta tinuta aceea in ziua cea mare. Insa cu siguranta orice viitoare mireasa va aprecia sfatul primit din partea mamei sale. Stie ca se poate baza pe opinia femeii care i-a dat viata. Asa ca mama miresei poate merge cu fiica sa in cautarea rochiei.

2. Sa tina legatura cu frunizorii. Daca parintii miresei platesc pentru anumite lucruri, se afla mai aproape de frunizori ori pur si simplu isi doresc sa se implice in organizarea nuntii si au obtinut aprobarea mirilor, atunci pot face asta. Mama miresei se poate ocupa de tot ceea ce tine de furnizori. Poate lua legatura cu ei si astfel ii va ajuta mult pe viitorii miri, care oricum au o multime de lucruri de facut.

3. O ajuta pe mireasa sa gaseasca accesoriile potrivite, mai ales daca aceasta isi doreste sa poarte, de exemplu, ceva ce au purtat si mama sau bunica la nunta. Poate o anumita bijuterie, de exemplu. Este responsabilitatea mamei sa o ajute in acest sens si sa ii ofere sfaturi.

Ce trebuie sa faca mama miresei

Pinterest

4. Se pune de acord cu mama mirelui in privinta tinutei. Trebuie sa poarte o discutie cu mama mirelui in legtura cu ceea ce vor purta la nunta. Trebuie sa tina cont de locul in care va avea loc evenimentul, printre altele. Asa ca nu este o ideea rea daca cele doua s-ar intalni inainte de nunta.

5. Poate gazdui o intalnire de familie. Este posibil ca inainte de nunta, mirii si cei dragi sa se intalneasca din varii motive. Poate vor sa se puna de acord in anumite privinte, poate vor sa stabileasca unele detalii legate de evenimentul ce urmeaza sa aiba loc. Indiferent de situatie, parintii miresei s-ar putea oferi pentru a fi gazdele. Astfel cei implicati in organizarea nuntii se vor simti confortabil si vor putea lua cele mai bune decizii.

6. Ii aminteste miresei ca o iubeste. Este firesc ca viitoarea mireasa sa se simta coplesita, emotionata, stresata. Cand mama ei vede prin ce trece fiica sa, este important sa ii spuna cat de mult o iubeste si sa o asigure ca ii este alaturi indiferent de situatie, ca se poate baza pe ea.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment