Ce trebuie sa faca mama mirelui

Nu stii ce trebuie sa faca mama mirelui? Are si ea anumite roluri in aceasta poveste a nuntii voastre. Daca mama miresei o va insoti pe aceasta pentru a proba rochia pentru ziua cea mare, o va sfatui in anumite privinte, cum ramana cu mama mirelui? Nici ea nu trebuie exclusa si sa nu uitam ca va fi o zi importanta si pentru aceasta, avanad in vedere ca fiul ei se va casatori. Asadar, iata cum se poate implica mama mirelui in organizarea nuntii.

Ce trebuie sa faca mama mirelui

Pentru a avea o nunta lipsita de emotii puternice si de evenimente neprevazute, este indicat ca si mama mirelui si alte persoane apropiate sa se implice in organizare. Astfel, de pe umerii mirilor va fi luata o mare povara. Si asa ei vor fi extrem de emotionati, asa ca este bine ca responsabilitatile sa fie impartite pentru ca fiecare sa stie bine ce are de facut si sa se ocupe asa cum se cuvine de indatoririle sale.

In ceea ce o priveste pe mama mirelui, putem spune ca i se pot atribui mai multe roluri. Sunt mai multe aspecte de care se poate ocupa astfel incat sa ii ajute pe viitorii miri.

1. Sa se puna de acord cu mama miresei in privinta tinutei din ziua cea mare. Astfel, cele doua vor petrece mai mult timp impreuna, se vor cunoaste mai bine si in acelasi timp vor evita unele dezastre vestimentare de la nunta. Chiar daca nu exista reguli batute in cuie in privinta tinutei mamelor mirilor la nunta, este totusi bine ca cele doua sa poarte tinute in ton cu evenimentul.

2. Poate gazdui una dintre intalnirile de dinainte de nunta. Poate veti dori sa puneti la punct unele detalii legate de eveniment. Si cum veti fi mai multe persoane implicate in aceasta activitatea, nu ar fi o idee rea ca mama mirelui sa gazduiasca acea intalnire.

Ce trebuie sa faca mama mirelui

Bridesmaid For Hire

3. Sa ajute din punct de vedere financiar. Asta daca isi doreste, daca are posibilitatea sa faca asta si daca mirii isi doresc un astfel de ajutor. Sunt multe cupluri care din orgaoliu sau din alte motive prefera sa suporte cheltuielile legate de organizarea nuntii si nu accepta ajutor financiar nici macar din partea parintilor. Asa ca, inainte de a lua o decizie in acest sens, este bine sa se discute cu mirii si de asemenea sa se stie clar care este suma pe care o vor primi mirii (daca este cazul).

4. Ajuta mirii sa faca lista cu invitati. Evident ca si parintii mirelui si ai miresei vor dori unii invitati la nunta. Chiar daca mirii nu cunosc bine acele persoane. Si astfel pot aparea discutii pe aceasta tema. Cel mai bine este ca fiecare dintre parti sa faca un compromis astfel incat la final toti sa fie multumiti.

5. Ii intampina pe invitati alaturi de nasi, miri si parintii miresei. Este de asemenea un rol important pe care mama mirelui il are. La fel si tatal mirelui. Asa ca nu uitati de acest aspect foarte important.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment