Ce se intampla cu adevarat in luna de miere?

Dupa luni intregi in care ati organizat nunta si dupa marele eveniment, urmeaza luna de miere. Probabil v-ati facut planuri deja, aveti unele asteptari, visati ca se vor intampla unele lucruri in timpul pe care il veti petrece in luna de miere. Te intrebi ce se intampla cu adevarat in luna de miere? Mai jos gasesti cateva raspunsuri.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Iata ce se intampla cu adevarat in luna de miere

Va veti apropia mai mult unul de celalalt

Sigur ca fiecare experienta traita impreuna va face sa va simtiti mai apropiati unul de altul. Dar aceasta prima vacanta pe care o petreceti impreuna in calitate de sot si sotie cu siguranta va va face sa simtiti ca sunteti mai apropiati, ca relatia voastra este mai sudata.

luna de miere

luna de miere

Sex in fiecare zi? Nu chiar

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Sunt cupluri care fac sex in fiecare zi in luna de miere sau chiar de cateva ori pe zi, in timp ce altele sustin ca fac acest lucru o data la doua zile, o singura data in timpul pentrecut in luna de miere sau chiar nu au facut deloc sex in tot acest timp. Fiecare cuplu este diferit, deci nu este relevant daca sau de cate ori o fac ceilalti. Atata vreme cat in cuplu nu sunt probleme, iar luna de miere este o vacanta de neuitat, plina de amintiri frumoase, atunci frecventa actelor sexuale nu ar trebui sa reprezinte o problema. Luna de miere nu este doar despre sex.

Poti invata lucruri noi despre celalalt

Sigur, va cunoasteti deja destul de bine, dar asta nu inseamna ca stii totul despre celalalt. Aveti o intreaga viata la dispozitie ca sa va cunoasteti mai bine, ca sa aflati lucruri noi despre el sau ea si despre voi insiva. Luna de miere va poate oferi ocazia perfecta pentru a afla mai multe despre celalalt. Poate afli ca ii place la spa, poate descoperi ca ii place sa conduca masini decapotabile, ca prefera sa stea pe plaja decat sa inoate etc.

Ve veti mandri cu faptul ca sunteti sot si sotie

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Sigur, nu veti striga in gura mare ca tocmai v-ati casatorit, insa vor fi multe momente in care veti putea sa vorbiti despre faptul ca sunteti proaspat casatoriti. Si va va placea la nebunie sa vorbiti despre noul vostru statut, va veti simti chiar si mandri de lucrul acesta si nu este deloc ceva rau.

luna de miere

Va veti relaxa si sa veti simti rasfatati

Sa planifici nunta nu este chiar floare la ureche. Daca mai iei in calcul si dietele tinute inainte de nunta, stresul, timpul pe care nu ati putut sa il petreceti impreuna sau sa faceti ceva pentru voi insiva, atunci luna de miere este momentul in care sa va relaxati si sa va simtiti rasfatati. Este timpul de care aveti nevoie pentru a va incarca bateriile, pentru a face doar ceea ce va place si ceea ce simtiti si atat. Vor fi cateva zile numai pentru si despre voi.

E posibil ca luna de miere sa nu fie asa cum v-ati imaginat-o

Poate fi mult mai bine decat ati fi crezut sau poate nu va fi o experienta perfecta. Insa important este sa va bucucarti de apus sau rasarit, de timpul petrecut impreuna, sa va relaxati si sa va rasfatati.

Foto: Pixabay

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment