Ce să tai de pe lista de nuntă

Îți dorești ca nunta ta să fie una altfel? Ceea ce trebuie să faci este să te gândești la tot felul de idei, trucuri pentru ca totul să arate într-o manieră unică. Ce faci atunci când ai un buget redus de nuntă și nu poți face nimic în acest sens? Încerci să te limitezi sau să tai de pe listă lucrurile care nu au o mare importanță, fără a-ți schimba viziunea despre cum va arăta evenimentul. Prin urmare, te invit să urmărești care ar fi aceste lucruri fără de care ai putea avea o nuntă la fel de frumoasă și care îți permit să nu cheltui prea mult. Nu este niciun secret că organizarea unei nunți poate fi extrem de scumpă!

Ce să tai de pe lista de nuntă? 6 lucruri pe care le poți tăia de pe lista ta de planificări pentru nuntă.

1. Makeup profesional
Primul lucru pe care îl poți tăia de pe listă este să ai un machiaj realizat profesional. Dacă te pricepi la machiaj de să nu ți-l faci chiar tu? Însă poți la fel de bine să rogi o prietenă să te ajute. În fond, machiajul profesional nu se potrivește pentru fiecare tip de față, iar prea mult machiaj îți poate schimba fizionomia, deci cu siguranță nu vrei să fii de nerecunoscut (în sens negativ) în ziua nunții tale. În plus, un machiaj simplu sau chiar unul natural te-ar avantaja mult mai mult decât fondul de ten în exces, rujul peste conturul buzei și genele false. Încearcă să fii naturală, naturalețea este unicitate!

Ce să tai de pe lista de nuntă

Pinterest

2. Lista de invitați
Lista de invitați se numără și ea printre cele mai importante lucruri, așa că trebuie să te uiți foarte bine pe ea și să o revizuiești de mai multe ori înainte de a o definitiva. De pildă, vă puteți întreba: „Oare mi-ar lipsi această persoană dacă nu aș invita-o?” sau „Am vorbit cu el/ea în ultimul an?”. Cu toate acestea, de reținut este faptul că dacă vrei o nuntă la buget redus, lista de invitați nu ar trebui să fie prea mare.

Ce să tai de pe lista de nuntă

Pinterest

3. Voalul
Voalul este un accesoriu tradițional, simbolic, însă în zilele noastre a devenit mai degrabă unul estetic. Multe dintre mirese aleg să nu poarte voal, ci doar un accesoriu pentru păr, cum ar fi o diademă. Așadar, alege un accesoriu care să se potrivească cu rochia și coafura ta, dar să fie în ton și cu stilul nunții.

Ce să tai de pe lista de nuntă

Pinterest

4. Invitațiile
O altă modalitate de a economisi bani este de a vă transmite gândurile bune și dorința ca persoana respectivă să participe la nunta voastră printr-un e-mail sau un simplu mesaj. Desigur, sunt și oameni mai în vârstă care nu sunt în pas cu tehnologia, însă le puteți face o vizită sau îi puteți suna pentru a le da vestea.

Ce să tai de pe lista de nuntă

Pinterest

5. Dansul mirilor
Pentru un dans reușit cele mai multe cupluri apelează la serviciile unei săli de dans, însă gândește-te mai bine… chiar ai nevoie de un instructor de dans? Încercați să alegeți o melodie care semnifică ceva pentru voi și faceți mișcări simple, doar lăsați-vă ghidați de melodie și de partener, totul va veni de la sine, iar după câteva repetiții va ieși minunat.

Ce să tai de pe lista de nuntă

Pinterest

6. O gustare după nuntă
De cele mai multe ori, a doua zi după nuntă proaspeții însurăței mai oferă o masă oaspeților, însă nu ar trebui să te simți obligat să o faci. Această masă trebuie oferită în cazul în care nunta s-a desfășurat într-un alt oraș sau undeva mai departe de casă. Păstrați a doua zi pentru a vă odihni și a o petrece în doi.

Ce să tai de pe lista de nuntă

Pinterest

Acestea ar fi principalele lucruri care ar trebui tăiate de pe lista pentru nuntă, însă cu siguranță mai sunt și altele de care nu ai nevoie. Păstrează banii pentru luna de miere!

Acum vă invit pe pagina StudioBlitz pentru vizionarea unor clipuri inspiraționale pentru nunta voastră.

Despre autor

Ana

Leave a Comment