Ce să nu spui prietenilor despre căsnicia ta

Nu este nicio îndoială că există și căsnicii dificile sau neînțelegeri între soți (este foarte normal), nu numai lapte și miere. Există momente când discuți cu prietenii și poate ai tendința de a relata și unele neînțelegeri care există în căsnicia ta sau de a aduce în discuție fiecare detaliu ori problemă. Cu toate acestea, există unele lucruri care nu trebuie spuse poate nici celui mai bun prieten, ci trebuie păstrate în granițele căsniciei voastre.

teilor.ro

5 lucruri care trebuie să rămână în interiorul căsniciei. Ce să nu spui prietenilor despre căsnicia ta.

1. Te-a înșelat
Nimeni nu vrea să se gândească la acest lucru, însă adevărul este că multe cupluri trec prin punctul în care unul dintre ei ajunge să înșele din diferite motive. Indiferent că este fizic, emoțional sau virtual, partenerul tău poate face ceva care să intre în această categorie. Mai ales în lumea social media în care trăim, lumea a fel și fel de aplicații, rețele de socializare este bine să stabiliți cu partenerul ce anume considerați că poate să intre în categoria înșelatului și ce nu. De exemplu, un like poate să nu constituie un motiv de gelozie sau să însemne că „te-a înșelat”, însă atunci când partenerul sau partenera ta poartă conversații dese cu o persoană de sex opus ar trebui să îți pui întrebări; chiar dacă sunt prieteni… mai puțin este mai bine. Din nou, multe cupluri aleg să rămână împreună indiferent dacă unul dintre ei a greșit. Acestea nu constituie subiecte de bârfă la o cafea cu prietenii!

Ce să nu spui prietenilor despre căsnicia ta

Pinterest

2. Fiecare detaliu din viața voastră intimă
Ceea ce tu și partenerul tău faceți dincolo de ușile închise ar trebui să rămână acolo. Până nu vă simțiți bine cu aceste detalii și până nu te pui de acord cu partenerul asupra unora dintre ele… mai bine le păstrezi doar pentru tine. În plus, detaliile intime din viața voastră nu ar trebui să fie subiect de discuție.

Ce să nu spui prietenilor despre căsnicia ta

Pinterest

3. Trecutul partenerului tău
Dacă partenerul tău a avut un trecut mai tumultos sau anumite vicii, însă a fost sincer cu tine și ți-a povestit despre toate acestea și s-a schimbat, atunci nu este relevant să spui asta prietenilor tăi. Uneori prietenii au tendința să judece, iar soțul sau soția ta nu este subiect de bârfă. Partenerul tău va aprecia!

teilor.ro

Ce să nu spui prietenilor despre căsnicia ta

Pinterest

4. Fiecare neînțelegere
Dacă le povestești prietenilor sau familiei despre fiecare mică neînțelegere dintre voi ar fi foarte probabil să vă întrebe de ce v-ați mai căsătorit. Da, te descarci spunând aceste lucruri, însă nu le pune în lumină doar pe cele negative, căci le vei umbri pe cele pozitive.

Ce să nu spui prietenilor despre căsnicia ta

Pinterest

5. Probleme legate de bani și salarii
În cazul în care există anumite neînțelegeri legate de bani sau de faptul că unul câștigă mai mult decât altul, prietenii nu ar trebui să fie informați cu privire la acest aspect.

Ce să nu spui prietenilor despre căsnicia ta

Pinterest

Desigur, nu trebuie să înțelegi că nu ar trebui să vorbești cu nimeni, însă prietenii trebuie aleși cu grijă, deci trebuie ca persoana cu care discuți toate aceste aspecte din căsnicia ta să fie una de încredere, ci nu 10 persoane; de asemenea trebuie să alegi ce îi spui și ce nu, căci nu trebuie să știe chiar tot. Până la urmă, dacă simți nevoia să vorbești cel mai bun prieten îți este partenerul tău. Ține minte că prietenul de astăzi poate să fie străinul sau, mai rău, dușmanul de mâine! Cu siguranță nu ai vrea ca viața ta personală să fie subiect de discuție pe la colțuri! Viața ta personală nu trebuie să devină publică. Ce să nu spui prietenilor despre căsnicia ta? Tu ce alegi să spui și ce nu?

Iar acum te invit pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri de nuntă artistice, inspiraționale și pline de emoție.

teilor.ro

Despre autor

Ana

1 Comentariu

Leave a Comment