Ce sa nu servesti niciodata la nunta

Ai ales meniul de nunta? Sau inca nu stii care este cea mai buna alegere? Stii ce sa nu servesti niciodata la nunta? Trebuie sa tii cont de multe aspecte inainte de a lua decizia finala. Gandeste-te la invitatii care vor servi ceea ce ati ales voi. De asemenea, este bine daca stii care sunt preferintele lor culiniare sau daca unii dintre ei, din diferite motive, nu pot consuma anumite alimente sau anumite bauturi. Pe langa toate lucrurile acestea, este bine sa stii ce sa nu servesti niciodata la nunta.

Ce sa nu servesti niciodata la nunta

1. Ceea ce bucatarul stie ca nu poate gati. Ar fi ideal daca buatarul ar fi sincer cu voi si v-ar spune de la inceput daca poate sau nu poate gati un anumit fel de mancare. Daca va face asta, atunci nu trebuie sa ii cereti sa incerce. Este mult mai bine daca va limitati la propunerile sale sau, daca nu va convine ceva, alegeti un alt profesionist. Pe de alta parte, sunt unii bucatari care sustin ca pot pregati felurile de mancare alese de voi. Insa la final rezultatul sa fie dezastruos. Tocmai pentru a evita o astfel de situatie este ideal sa vorbiti dinainte cu el si sa stabiliti o data in care sa puteti degusta meniul pentru nunta. Numai astfel veti afla daca intr-adevar ceea ce va pregati la nunta voastra va fi pe placul celorllati si pe placul vostru, bineinteles.

Ce sa nu servesti niciodata la nunta

AliExpress

2. Prea mult alcool. Desigur, sunt foarte putine cuplurile care decid sa nu serveasca alcool al nunta. Este adevarat ca nu trebuie consumat in cantitati mari, insa la astfel de evenimente este bine sa le oferi invitatilor si posibilitatea de a servi bauturi alcoolice. Cu masura, cum spuneam. Insa aveti grija sa nu le oferiti doar alcool, sa aiba si alte variante. Poate unii nu pot sa bea deoarece conduc, sau pur si simplu nu au obiceiul de a consuma alcool. Asa ca asigurati-va ca le puteti oferi si apa, sucuri.

CITESTE SI: Cum sa pastrati o parte din tortul de nunta pentru prima aniversare

CITESTE SI: Motive pentru care se recomanda degustarea meniului de nunta

Ce sa nu servesti niciodata la nunta

A Wedding Breeze

3. Mancaruri care au un miros puternic. Spre exemplu, ceapa in exces, usturoiul, clar nu au cum sa fie o alegere buna. Desigur, in cantitati mici, nu au cum sa faca rau. Insa trebuie sa existe o anumita masura. Nu va fi placut dupa aceea pentru invitati sa comunice unul cu celalalt. Cu siguranta nu vrei sa ii vezi ascunsi dupa servetele sau cu mainile la gura atunci cand isi vorbesc unul altuia.

4. Alimente sensibile la caldura. Fructele si legumele lasate prea mult timp la temperaturi inalte cu siguranta nu au cum sa fie pe placul invitatilor. De asemena, aveti grija cand alegeti tortul de nunta. Mai ales daca nunta va avea loc vara. Doriti sa le oferiti invitatilor inghetata la nunta, dar aveniemntul are loc in lunile calduroase de vara? Atunci aveti grija ca aceasta sa fie servita la timp, astfel incat sa nu se topeasca si sa isi piarda aspectul deosebit inaine de a ajunge pe masa, in fata invitatilor.

Iar acum, la final, dupa ce ai vazut ce sa nu servesti niciodata la nunta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment